Städbolag

Läs mer

Flexibla lösningar för ökad lönsamhet

För ett städbolag är den ena dagen sällan den andra lik. Uppdragen är skiftande och att hitta flexibla produkter som fungerar i många olika sammanhang kan vara svårt. Med våra lösningar slipper du stora maskinparker, förbättrar städresultatet och ökar lönsamheten. Med oss i ryggen ligger din verksamhet alltid i framkant.

Erbjud kemikaliefri städning

Skapa starka konkurrensfördelar med UltraH2O. Genom att erbjuda högsta städkvalitet utan giftiga kemikalier bidrar du till att stärka dina kunders hållbarhetsarbete, samtidigt som du når dina egna miljömål.

Läs mer om UltraH2O

 

En maskin för rengöring och vård

Med vår tystgående multistädmaskin rengör och vårdar du alla golvtyper, även under pågående verksamhet om det skulle behövas. Orbot ger full flexibilitet och ersätter behovet av en stor maskinpark.

Läs mer om Orbot

 

Förenkla den dagliga städningen

Äntligen kan du maskinstäda alla golvytor på ett snabbt och smidigt sätt, med ergonomiska  i-mop. Maskinen flyttas enkelt mellan olika städobjekt vilket gör att du sparar både tid och pengar.

Läs mer om i-mop

 

Få ut mer av manuell städning

Lyft den manuella städningen till nästa nivå. Rekola Reflex är utformat för att maximera och förenkla konceptet manuell städning. Ökad ergonomi, ekonomi och rengöring är några av alla fördelar med Rekola Reflex.

Läs mer om Rekola Reflex

 

Rekommenderade produkter

Vad kan vi hjälpa dig med?
Det är framför allt kundernas respons som driver oss. Vi ser en utmaning och en spänning i att få vara med och göra skillnad. Har ni något på hjärtat, vad som helst, släng iväg ett meddelande här till vänster!

Mats Johansson
VD