Är du vår nya servicetekniker?

Vi växlar upp i Malmö! Nu söker vi en servicetekniker med utgångspunkt från våra sprillans nya lokaler, kanske är det just du som blir vår nya kollega? Urval sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Är du positiv och lösningsorienterad med ett brinnande intresse för teknik? Tycker du om att möta människor och planera dina egna arbetsdagar? Då låter det som att du kan vara vår nya servicetekniker. Som servicetekniker hos oss på OrboTech kommer du att ansvara för reparation, service, beställningar och lokalt lager, vilket ger stora möjligheter till att planera din egen vardag. Vi ser gärna att du som söker har grundläggande el-kunskaper och tidigare erfarenhet av reparation och service, samtidigt som du vill vara med på vår resa mot att förändra och utmana branschen!

Här kan du läsa mer om tjänsten och skicka in din ansökan.

Vill du veta mer om oss som företag? Klicka dig gärna runt här på sidan och tveka inte att skicka iväg ett mail via kontaktformuläret under om du har några funderingar. Hoppas att vi hörs!

Dags att utveckla städningen?

Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!