Är du vår nya servicetekniker?

Vi fortsätter att växa! Nu är det dags att anställa en servicetekniker i Stockholm med närliggande län, kanske är det just dig vi söker?

Är du positiv och lösningsorienterad med ett brinnande intresse för teknik? Tycker du om att möta människor och planera dina egna arbetsdagar? Då låter det som att du kan vara vår nya servicetekniker. Som servicetekniker hos oss på OrboTech kommer du att ansvara för reparation, service, beställningar och lokalt lager, vilket ger stora möjligheter till att planera din egen vardag. Vi ser gärna att du som söker har grundläggande el-kunskaper och tidigare erfarenhet av reparation och service, samtidigt som du vill vara med på vår resa mot att förändra och utmana branschen!

Här kan du läsa mer om tjänsten och skicka in din ansökan.

Vill du veta mer om oss som företag? Klicka dig gärna runt här på sidan och tveka inte att skicka iväg ett mail via kontaktformuläret under om du har några funderingar. Hoppas att vi hörs!

Share this Post

Vad kan vi hjälpa dig med?

Support, funderingar eller är du kanske bara nyfiken och vill säga hej? Fyll gärna i kontaktformuläret till höger så hör vi av oss.