Vi är mer än bara en leverantör

OrboTech gör städningen enkel, rolig och effektiv. Med produkter, tillbehör, utbildning och service av högsta kvalitet förenklar vi er städvardag.

Vi är ett familjeföretag med 30 års erfarenhet inom städbranschen. Vårt uppdrag är att förmedla högkvalitativa, unika och hållbara städkoncept till hela Norden, där våra fyra varumärken är ledande inom sina respektive områden.

OrbotUltraH2O / i-mop / Rekola Reflex

Under våra år i städbranschen har vi samlat på oss en unik mängd erfarenhet och kunskap. Med den här expertisen vill vi förbättra branschen för alla. Kraven på utbildning ökar, samtidigt som synen på städ behöver förändras. Vi ser en spännande utmaning i att få vara med och utveckla en bransch som står inför nya prövningar. Att prata om städ ska vara detsamma som att prata framtid, miljö och innovation. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Vill du ta en kaffe? Våra showroom och kontor finns i både Stockholm, Malmö och Sundsvall.

”Det är framför allt kundernas respons som driver oss. OrboTech Sweden ska inte vara ett företag som följer efter alla andra. Vi ser en utmaning och en spänning i att göra skillnad, tillsammans med våra kunder går vi en egen väg”Mats Johansson, VD

Här kan du läsa vår integritetspolicy samt hur vi använder oss av cookies.

Vill du också göra skillnad?

Vi söker alltid efter likasinnade personer och företag som precis som oss vill vara med och förbättra städbranschen.

Säg hej så kan vi prata närmare!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Support, funderingar eller är du kanske bara nyfiken och vill säga hej? Fyll gärna i kontaktformuläret till höger så hör vi av oss.