Vi är mer än bara en leverantör inom städning

Vi utmanar er att vända på gamla uppfattningar och tänka i nya banor, samtidigt som vi gör städningen enklare, roligare och effektivare med städprodukter i världsklass.

OrboTech Sweden är ett norrländskt familjeföretag som tillsammans med systerbolagen Inolife, i-team Sweden och Johans Städmaskiner har över 30 års erfarenhet inom städbranschen. Under årens gång har vi samlat på oss en unik mängd erfarenhet och kunskap, en expertis vi gärna vill dela med oss av till er. Vi ser en spännande chans i att få vara med och utmana och utveckla en bransch som står inför nya prövningar, där kraven på lokalvårdarna ökar, samtidigt som synen på städ behöver förändras. Vi brinner för människor, innovation och hållbarhet och förmedlar unika städkoncept till hela Norden. Att våra varumärken är ledande inom sina respektive områden är något vi är makalöst stolta över.

Här kan du läsa mer om våra produkter.

Vi gör er städning enklare, roligare och effektivare, samtidigt som vi tar sikte på en hållbar framtid. Att prata städning ska vara spännande och utvecklande - tillsammans kan vi utmana gamla uppfattningar och göra skillnad!

Vill du ta en kaffe? Våra OrboTech Center med showroom och kontor finns i Sundsvall, Gävle, Stockholm, Jönköping och Malmö.

Läs gärna mer och boka in demo på det OrboTech Center som passar dig.

"Det är framför allt kundernas respons som driver oss. OrboTech ska inte vara ett företag som följer efter alla andra. Vi ser en utmaning och en spänning i att göra skillnad, tillsammans med våra kunder går vi en egen väg!"Mats Johansson, VD, OrboTech Sweden

Här kan du läsa vår integritetspolicy samt hur vi använder oss av cookies.

Vill du veta mer?

I vår produktkatalog kan du läsa ännu mer om oss, samtidigt som du på ett enkelt sätt kan jämföra våra olika produkter.

Jag vill prata närmare!

Kemikaliefri, Städning, Miljö, OrboTech
Städmaskin, Golvvårdsmaskin, Städning, OrboTech
Städmaskin, Skurmaskin, Städning, OrboTech

Dags att utveckla städningen?

Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!