OrboTech Group söker redovisningsekonom till Sundsvall

Brinner du för siffror och problemlösning och vill jobba i en spännande företagsgrupp? OrboTech Group söker nu en redovisningsekonom på heltid till vårt ekonomi- och adminteam i Sundsvall. Tillsammans med inspirerande medarbetare blir du en viktig del av vår verksamhet och vår strävan efter att göra skillnad för våra kunder.

Kort om tjänsten
Som redovisningsekonom är du en viktig del av vår dagliga verksamhet där du tillsammans med ett prestigelöst ekonomi- och adminteam arbetar digitalt med löpande bokföring, fakturering, momsredovisning, bokslut och mer administrativa uppgifter. Ni har också ett stort supportfokus och hjälper både kunder och medarbetare med frågor och funderingar som rör ekonomi och administration.

Avdelningen utgår från huvudkontoret i Sundsvall, där medarbetare från företagsgruppens andra avdelningar också arbetar och bidrar till en härlig gemenskap.

Du har möjlighet att själv planera din arbetsdag med arbetsuppgifter och eventuellt hybridarbete, men hos oss är det är viktigt att vara flexibel, då förutsättningar och prioriteringar snabbt kan ändras.

En dag på jobbet i OrboTech Group innebär:

 • Träffa och arbeta med härliga kollegor.

 • En mix av löpande och mer akuta arbetsuppgifter.

 • Lösa problem och hjälpa kunder och medarbetare runt om i landet.

 • Vara med och påverka avdelning och processarbete.

 • Ha roligt på jobbet och vara en del av en större gemenskap.

Vår nya kollega föreställer vi oss som en social, nyfiken och lösningsorienterad person som älskar att arbeta på ett strukturerat sätt, men som ändå är flexibel när förutsättningarna ändras.

Bockar du av följande punkter kan vi ta det till nästa nivå!

 • Har en kandidatexamen i företagsekonomi eller är utbildad redovisningsekonom.

 • Har minst 2 år tidigare erfarenhet av yrket.

 • Van att arbeta i digitala system, plus i kanten om du använt Visma eller Pyramid.

 • Erfarenhet av årsredovisning och bokslut inom K3 är meriterande.

Vilka vi är och vad vi erbjuder
Vi levererar marknadsledande robotar, maskiner och produkter för professionell städning och lokalvård. Innovation är en ledstjärna och vi är med glädje, omtanke och engagemang en positiv och ledande kraft i städbranschens utveckling för där vi gör skillnad för företag, människor och miljö.

Vårt mål är att vara branschens bästa och mest inspirerande arbetsgivare, vi vill göra det yttersta för att du ska trivas och vi tror mycket på frihet under ansvar. Vi har en familjär stämning och en stark gemenskap, där du får möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med passionerade kollegor.

Fler saker som gör livet extra trevligt hos oss!

 • Stark teamkänsla, hela bolagsgruppen brukar träffas och ha roligt tillsammans.

 • Tjänstepension, givetvis.

 • Friskvårdsbidrag för att kunna hålla dig i form.

 • Möjlighet till hybridarbete för att få ihop livspusslet.

Låter allt detta som något för dig? Då vill vi självklart att du hör av dig till oss!

Urvalet sker löpande, vi ber dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN HÄR!

Dags att utveckla städningen?

Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!