Ny regionansvarig till region mitt

OrboTech Sweden rekryterar till Region Mitt, tillsätter ny regionansvarig som ska leda utvecklingen i Stockholms, Södermanlands, Östergötlands och Gotlands län.

Med tidigare erfarenheter som nyckelkundsansvarig och distriktschef inom bilbranschen tar Andreas Höglund nu över rollen som regionsanvarig för OrboTech Swedens Region Mitt. Regionen består av Stockholms, Södermanlands, Östergötlands och Gotlands län. Regionkontoret, tillika OrboTech Center med showroom, säljkontor och serviceverkstad, ligger i Upplands Väsby strax norr om Stockholm.

I rollen som regionansvarig kommer Andreas att leda utvecklingen i regionen och stötta teamet av affärsutvecklare och servicetekniker. Målet är att nå ut med företagets innovativa produkter och koncept till både befintliga och nya kunder samt säkerställa en hög kundnöjdhet gällande produktleveranser, robotinstallationer och serviceuppdrag.

”Jag började mitt yrkesliv i städbranschen och det känns spännande att vara tillbaka genom OrboTech. Det är ett intressant företag med otroliga produkter och en härlig gemenskap och öppenhet mellan medarbetarna som jag gillar. Jag ser verkligen fram emot att förvalta detta och coacha mitt team i Region Mitt” säger Andreas Höglund, regionansvarig.

Förutom det övergripande ansvaret för regionen, kommer Andreas också att vara ansvarig för OrboTechs relationer med de nationella nyckelkunderna som är baserade i Stockholm.

Om OrboTech Sweden AB
OrboTech Sweden är Sveriges ledande leverantör av innovativa städprodukter, städkoncept och robotar för professionellt bruk. Med fokus på ny teknik och skräddarsydda lösningar skapar OrboTech en enklare städprocess med fokus på ekonomisk, social och miljömässig hållbarhet.

Bolaget har säljkontor, serviceverkstad och showroom i Malmö, Jönköping, Stockholm, Gävle, samt Sundsvall där också huvudkontor och lager ligger.

Om OrboTech Group
OrboTech Group är en nordisk bolagsgrupp där bolagen OrboTech Sweden AB, Johans Städmaskiner AB, Inolife AB, Peters Maskinrep AB, OrboTech Finland OY och OrboTech Norway AS ingår.

Pressmeddelandet har lyfts av Cleannet.

Share this Post

Image

Andreas Höglund, regionansvarig, tillsammans med Anton Johansson, COO, på OrboTech Sweden AB.

Image

Andreas Höglund, regionansvarig OrboTech Sweden AB.

Dags att utveckla städningen?

Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!