Whiz gör succé på The Steam Hotel

I ett 100 år gammalt ångkraftverk vid Mälaren ligger sedan 2017 ett av Sveriges mest spektakulära hotell. På The Steam Hotel ska ett besök vara något utöver det vanliga och de erbjuder sina gäster en personlig upplevelsen i en unikt estetisk inramning.

Bland gamla ångpannor och turbiner som bevarats från det tidigare ångkraftverket, rör sig nu den senaste tekniken i städbranschen. Som det första hotellet i norra Europa har The Steam Hotel valt att utöka sin städstyrka med co-boten och robotdammsugaren Whiz. Juridah Pedersén, assisterande husfru kallar Whiz en gamechanger för hela industrin och ser att den redan på kort tid har gjort stor skillnad för städningen och städpersonalen på The Steam Hotel.

Jag måste erkänna att även gästerna på hotellet tycker att Whiz är riktigt häftig. Oftast får jag frågan om den verkligen fungerar och jag svarar – absolut, den fungerar!” säger Juridah Pedersén med ett leende på läpparna.

Se Whiz in action och ta del av hela caset i filmen nedan.

Är du nyfiken på att veta mer om Whiz? På produktsidan har vi samlat en hel del, men vi kommer gärna ut till er för att visa ännu mer på plats. Tveka inte att kontakta oss!

Share this Post

Steam HotelRobotdammsugare WhizSteam HotelSteam Hotel Whiz

Dags att utveckla städningen?

Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!