Avjoniserat vatten och UltraH2O på framfart i kommunerna

Tidningen Kommunalarbetaren kom nyligen ut med en spännande artikel om avjoniserat vatten och UltraH2O. Läs om hur många kommuner nu satsar på kemikaliefri städning i ett led för bättre hälsa och arbetsmiljö, samtidigt som dom ser en förbättring av städresultaten.

Ett lysande exempel är Håbo kommun som hade svåra problem med allergier hos en av lokalvårdarna, problem orsakade av kemikalier i rengöringsmedlen. Kommunen valde att prova vårt UltraH2O under en testperiod där vi förklarade metoden och utbildade personalen i konceptet kemikaliefri städning. Efter ett tag med avjoniserat vatten kunde dom se en minskning av de allergiska besvären. Nu är metoden en permanent del av städningen i hela kommunen, allergierna är borta och det har samtidigt aldrig varit renare.

”En viktig anledning till att vi valde att att testa avjoniserat vatten är arbetsmiljön. En av lokalvårdarna hade svåra allergier och kunde inte jobba heltid med städ”
– Yvonne Dalberg Borgström, lokalvårdschef Håbo kommun

Här kan du läsa hela artikeln i sin helhet

Några fördelar med UltraH2O och avjoniserat vatten
〉Giftfri, inga kemikalier
〉Minskad miljöpåverkan
〉Ingen hudkontakt med farliga ämnen
〉Lämnar inga fläckar

Läs mer om UltraH2O och fördelarna med kemikaliefri städning

Share this Post

Dags att utveckla städningen?

Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!