Idrottsanläggning

Läs mer

Lösningar för alla behov

Stora golvytor och trånga utrymmen, på en idrottsanläggning krävs flera olika typer av städinsatser samtidigt som loger, omklädningsrum, toaletter och restauranger måste hålla extra hög städnivå för att ge trivsamma miljöer åt både utövare och publik. Våra lösningar anpassas enkelt efter behov och rengör på djupet.

Städa trånga och öppna ytor

Innovationen i-mop är en städmaskin med den unika möjligheten till snabb och enkel städning av små och trånga utrymmen, såväl som stora och öppna ytor. Äntligen kan du använda samma maskin både på läktare och arena.

Läs mer om i-mop

 

Från logerna till arenagolvet

En idrottsarena har många olika typer av golvytor.
Multistädmaskinen Orbot rengör och vårdar effektivt alla ytor, från självaste arengolvet, till toaletternas klinker och logernas exklusiva textil. Förläng golvens hållbarhet och ge publiken en ren miljö att heja fram sitt favoritlag i.

Läs mer om Orbot

 

En ren och giftfri idrottsarena

Med en stor tillströmmning av publik blir arenans alla handtag, bord och andra ytor snabbt smutsiga och ofräscha. Med UltraH2O får du en kemikaliefri städning, ett hållbart resultat och en renare miljö för både aktiva och publik att vistas i.

Läs mer om UltraH2O

 

För särskilt tuffa utamningar

Svårstädat gummigolv, klibbigt handbollsklister och andra tuffa utmaningar kan ställa till problem vid städning. Med en Orbot i beredskap blir jobbet enkelt och resultatet bättre än någonsin.

Läs mer om Orbot

 

Trolla bort alla tuggummin

Nedtrampade tuggummin och annan klibbig smuts kan ibland verka omöjligt att få bort. Med en unik och helt ofarlig enzym-lösning trollar innovativa i-gum enkelt bort problemen!

Läs mer om i-gum

 

Rekommenderade produkter

Dags att utveckla städningen?

Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!