Kontor

Läs mer

Effektiv rengöring under kontorstid

Trendiga material och exklusiva möbler kännetecknar många moderna kontor, något som kan vara både svårt och tidskrävande att hålla rent. Med våra lösningar får du full flexibilitet samtidigt som du kan göra riktigt rent, även under pågående verksamhet.

Skonsam mot exklusiv textil

Fina mattor kräver omvårdnad för att hållas fräscha och ge ett bra intryck. Med multifunktionella Orbot djuprengör du enkelt och skonsamt alla typer av textil, samtidigt som du förlänger livet på din investering.

Läs mer om Orbot

 

Giftfri arbetsplats

En ren och fin arbetsplats krävs för att människor ska trivas på jobbet. Med UltraH2O rengör du lätt kontorets alla ytor, helt utan användning av farliga och giftiga kemikalier. Satsa på människan och miljön.

Läs mer om UltraH2O

 

Städa rent i kontorslandskapet

Med många skrivbord och stolar är det svårt att komma åt att städa med traditionella maskiner. Flexibla i-mop möjliggör maskinell städning av trånga ytor, utan att du behöver flytta runt på inredningen.

Läs mer om i-mop

 

Stör inte pågående arbete

Oftast måste städning anpassas efter arbetstiden. Med tystgående Orbot möjliggörs städning och golvvård under dygnets alla timmar, utan att störa varken kunder eller anställda.

Läs mer om Orbot

 

Inga kemikalier, inga bakterier

När det krävs extra insatser i ett kontorslandskap eller fikarum är Tersanos ozonvatten det självklara valet. Med desinficerande egenskaper sätter miljövänliga Tersano stop för bakterier och envisa förkylningsvirus.

Läs mer om Tersano

 

Rekommenderade produkter

[cs_the_grid name=”Referenser” _bp_base=”4_4″]

Dags att utveckla städningen?

Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!