Buss / tåg / flyg

Läs mer

underlätta arbetet och spara dyrbar tid

Många ytor utsatta för daglig nedsmutsning kombinerat med ett pressat städschema för att spara tid. Att städa effektivt, enkelt och skonsamt är extremt viktigt inom transportsektorn. Våra produkter underlättar arbetet på alla plan vid städning av buss, tåg, flyg och andra transportmedel.

Effektivt utan eftertorkning

Invändig rengöring av fönster, stänger och handtag som dagligen möter hård nedsmutsning kan vara tidskrävande. Med UltraH2O löser du effektivt upp smutsen helt utan kemikalier, samtidigt som behovet av eftertorkning försvinner helt då restfukt utan kemikalier inte lämnar kvar några fläckar.

Läs mer om UltraH2O

 

Maskinstäda även under säten

Trånga utrymmen under säten och i gångar kräver vanligtvis manuella metoder för att städa? Inte nu längre. Med i-mop maskinstädar du nu snabbt och enkelt alla utrymmen och sparar dyrbar tid i ett pressat schema.

Läs mer om i-mop

 

Nå ett hållbart resultat

Att städa riktigt rent inom transportsektorn kan kräva starka kemikalier, något som sliter både på människor, ytor och miljö. Med UltraH2O når du bättre resultat än med traditionella metoder, samtidigt som du får ett hållbart resultat både för din verksamhet och miljön.

Läs mer om UltraH2O

 

Automatiserad städning 24/7

Udda städscheman och många människor i farten försvårar städningen inom transportsektorn. Med Adlatus får du en helautomatiserad städning som anpassar sig efter hinder och rörelser, så att du kan fokusera på annat.

Läs mer om Adlatus

 

Produkter som gör skillnad

Klibbiga tuggummin och svårstädade utrymmen är problem i transportsektorn. Under i-range hittar du batteridrivna hjälpmedel som ryggdammsugare, kompakta skurmaskiner och tuggummiborttagare. Smarta lösningar som effektiviserar städningen och verkligen gör skillnad.

Läs mer om i-range

 
[cs_the_grid name=”Referenser” _bp_base=”4_4″]

Dags att utveckla städningen?

Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!