Träffa oss på mässorna

Vi satsar stort på mässorna och medverkar regelbundet på städmässor runt om i landet, där Clean & Facility alltid är en självklarhet att vara med på. Då och då är vi också med och ställer ut på andra mässor än dom specifika för städbranschen. Besök vår monter, testa våra prisbelönta produkter och få tips och nya idéer från våra kunniga medarbetare.

Kommande mässa:

Nu är det inte många dagar kvar tills Interclean slår upp portarna, den 15 – 18 maj är det återigen dags för världens största städmässa i tulpanerna och cyklarnas stad – Amsterdam!
Kom ner du också och kika på de senaste innovationerna, lyssna på intressanta föreläsningar och inspireras av nya idéer! Självklart kommer vi på OrboTech att finnas på plats, du hittar oss i samma montrar som våra partners. Och bäst av allt, registrerar du ditt besök innan den 8 maj bjuder vi på inträde. Därefter kostar det 40 EUR vid registrering eller 70 EUR på plats, så missa inte chansen att uppleva världens största städmässa!

Orbot: Hall 2, 409
UltraH2O/Rekola: Hall 1, 338
i-mop/i-team: Hall 2, 121

Entrékort, klicka här och registrera dig för gratis inträde.

Mer information, hittar du på mässans hemsida.

Tack för att du besöker oss

Det är alla intressanta och givande möten under mässorna som gör att vi tycker att det är så otroligt roligt att medverka gång på gång. Du ger oss energi och det tackar vi för!

Vill du träffa oss på vår hemmaplan?
Läs mer om våra OrboTech Center

Vad kan vi hjälpa dig med?

Support, funderingar eller är du kanske bara nyfiken och vill säga hej? Fyll gärna i kontaktformuläret till höger så hör vi av oss.