Träffa oss på mässorna

Vi satsar stort på mässorna och medverkar regelbundet på städmässor runt om i landet, där Clean & Facility alltid är en självklarhet att vara med på. Då och då är vi också med och ställer ut på andra mässor än dom specifika för städbranschen. Besök vår monter, testa våra prisbelönta produkter och få tips och nya idéer från våra kunniga medarbetare.

Kommande mässa:

Cleanmässan, CLEAN & Facility

Den 2 Oktober smäller det! Då öppnar portarna för CLEAN & Facility 2018 och branschen visar sig från sin bästa sida. Vi slår på stort och lanserar i-team Sweden och det fullständiga i-Range sortimentet. I sann ”orbotechanda” dundrar vi också på med många andra spännande nyheter, vad sägs om en högintelligent automatiserad städrobot och desinficerande ozonvatten! Är du nyfiken på framtiden så kika in och träffa oss på mässan. Vi ses!

Monter, Du hittar oss i monter A:16

Entrékort, klicka här och registrera dig för gratis inträde.

Mer information, hittar du på mässans hemsida.

Tack för att du besöker oss

Det är alla intressanta och givande möten under mässorna som gör att vi tycker att det är så otroligt roligt att medverka gång på gång. Du ger oss energi och det tackar vi för!

Vill du träffa oss på vår hemmaplan?
Läs mer om våra OrboTech Center

Vad kan vi hjälpa dig med?

Support, funderingar eller är du kanske bara nyfiken och vill säga hej? Fyll gärna i kontaktformuläret till höger så hör vi av oss.