Investera i kunskap

Vi hjälper er med era utmaningar och utbildar alltid både innan, under och efter leverans. Investerar du i en städprodukt från oss investerar du också i kunskap.

För oss är det viktigt att ni känner er trygga, både med oss men också med våra produkter. Vi finns här för er hela vägen, oavsett om det gäller mun mot mun metoden på en nedtrampad och smutsig matta eller hur man bäst tar hand om sin maskin.

Vi tror på personlig kontakt och levererar alltid våra produkter tillsammans med en fulländad utbildning. På så vis kan vi vara säkra på att vi ger er de verktyg ni behöver för att på bästa sätt ta hand om era specifika utmaningar. Under utbildningen går vi också grundligt igenom era produkter, så de lever upp till era förväntningar och är det hjälpmedel ni behöver för att investera i er omgivning.

Tillsammans kan vi göra skillnad!

Vill du dyka ännu djupare?

På OrboTech Academy hittar du alla städutbildningar du kan tänka dig. Gå enstaka kurser eller skräddarsy ditt unika utbildningspaket.

Läs mer om OrboTech Academy

Vad kan vi hjälpa dig med?

Support, funderingar eller är du kanske bara nyfiken och vill säga hej? Fyll gärna i kontaktformuläret till höger så hör vi av oss.