Skola / förskola

Läs mer

Bättre städning för miljö och hälsa

Lyft städresultatet till en högre nivå och ge barnen en ren och hälsosam vardag att utvecklas i, hela vägen från förskola till skola. Med våra lösningar effektiviserar du städningen, samtidigt som du skapar en gift- och allergifri miljö som värnar om människor och natur.

Fläckfritt även under skolbänken

Nu kan du maskinstäda även på trängre ytor så som under skolbänkar, bord och andra utrymmen där du tidgare bara kunnat städa med manuella metoder. Spara tid och kom ifrån det tunga arbetet, med innovativa i-mop.

Läs mer om i-mop

 

En giftfri miljö att utvecklas i

Ge våra barn och ungdomar en ren och hälsosam miljö att vistas och utvecklas i. Med UltraH2O städar och rengör du helt utan kemikalier, samtidigt som du minskar risken för allergier och kontakten med skadliga ämnen.

Läs mer om UltraH2O

 

När det måste gå fort

Trånga utrymmen som delas av många barn och ungdomar kan vara tuffa att hålla efter i takt med mycket rörelse. Med Rekola i beredskap har du alltid det mest effektiva manuella städsystemet nära till hands.

Läs mer om Rekola Reflex

 

Stoppa snabba förskolebakterier

Håll efter de utsatta toaletterna och stoppa spridningen av de snabba förskolebakterierna med Tersano, det miljövänliga ozonvattnet som kemikaliefritt desinficerar både ytor och leksaker.

Läs mer om Tersano

 

Trolla bort alla tuggummin

Nedtrampade tuggummin och annan klibbig smuts kan ibland verka omöjligt att få bort. Med en unik och helt ofarlig enzym-lösning trollar innovativa i-gum enkelt bort problemen!

Läs mer om i-gum

 

Rekommenderade produkter

Dags att utveckla städningen?

Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!