Simhall / Spa

Läs mer

Högsta standard på hygien och säkerhet

Halksäkra golv, klinker, fogar och andra ytor som dagligen blir nedsmutsade med avlagringar och tvålrester kan normalt sett vara en utmaning att hålla rent. Med våra lösningar slipper du oroa dig och kan på ett skonsamt och smidigt sätt hålla högsta standard på både hygien och säkerhet.

Öka säkerheten på halkfria ytor

Städa bort grogrunden för alger och bakterier och gör dom halkfria golven fräscha, men framförallt säkra igen. Städa djuprengörande med Orbot och minska risken för skador.

Läs mer om Orbot

 

Bibehållen hygien i alla vrår

Med batteridrivna i-mop har du ständig tillgång till maskinell rengöring som städar effektivt och hygieniskt även i trånga omklädningsrum. Förbättra gästernas trivsel och stärk känslan av renlighet.

Läs mer om i-mop

 

Förläng livslängden på fogarna

Det orbiterande rörelsemönstret i Orbot kommer åt på djupet och gör att du på ett snabbt och skonsamt sätt rengör även i fogarna. Lägg de förslitande och tidskrävande metoderna på hyllan och förläng livslängden på golv och fogar.

Läs mer om Orbot

 

Skonsam, men starkare än klor

Tersanos desinficerande ozonvatten är helt fritt från giftiga kemikalier men tar snabbt kol på bakterietillväxten i omklädningsrummen, duscharna och bastun.

Läs mer om Tersano

 

Rekommenderade produkter

Dags att utveckla städningen?

Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!