Hotell / Restaurang

Läs mer

Flexibla städtider utan att tumma på kvalitet

Högsta städkvalitet är första prioritet i hotell- och restaurangmiljö. Att utrymmena känns fräscha är en viktig faktorer som påverkar hur hotell- och restauranggäster uppfattar sin vistelse. Detta i kombination med udda städtider är ofta en utmaning, men vi har produkterna som gör jobbet enkelt.

Städa utan att störa gästerna

Med vår golvvårdmaskin Orbot kan du grovstäda dygnets alla timmar, utan att störa gästerna. Orbot är inte bara tyst, den städar också rent på djupet vilket ökar trivseln bidrar till känslan av nystädat.

Läs mer om Orbot

 

Kom åt i alla vrår med i-mop

Med i-mop behöver du inte flytta möbler för att komma åt vilket sparar mycket tid till den faktiska städningen, så att du kan fokusera på viktigare saker. Lätt vikt och unik design gör dessutom att i-mop är enkel förflytta mellan rum och trappor.

Läs mer om i-mop

 

Giftfri miljö utan kemikalier

Säg nej till traditionella rengöringsmetoder som sprider kemikalier på de ytor vi människor dagligen kommer i kontakt med. Bord, handtag och andra utsatta ytor bör inte bara vara rena, men också giftfria.

Läs mer om UltraH2O

 

Rengör alla golv med en maskin

Äntligen slipper du byta maskin efter underlag. Orbot rengör och vårdar alla golvtyper, från rejält smutsig textil, till svårstädad klinker och känsligt trägolv. Allt för att öka gästernas trivsel och förlänga livslängden på golven.

Läs mer om Orbot

 

Stoppa bakteriernas framfart

Det ska vara enkelt att förhindra spridning av otäcka bakterier. Med kemikaliefria ozonvattnet Tersano har du alltid räddaren nära till hands och kan snabbt desinficera utsatta restaurang- och hotellytor.

Läs mer om Tersano

 

Skinande fönster, oavsett höjd

Skinande ytor är viktigt för gästernas trivsel, men fönster och glas är svåra att rengöra på högre höjder. Med i-suit kan du på ett ergonomiskt och effektivt sätt få ett gnistrande resultat oavsett vilken höjd utmaningarna befinner sig på.

Läs mer i-suit

 

Vad kan vi hjälpa dig med?Det är framför allt kundernas respons som driver oss. Vi ser en utmaning och en spänning i att få vara med och göra skillnad. Har ni något på hjärtat, vad som helst, släng iväg ett meddelande här till vänster!

Mats Johansson
VD