Hotell / Restaurang

Läs mer

Enklare städning och bättre resultat

Hotell och restauranger är några av det mest krävande miljöer att städa och hålla fräscha. En stor ström av människor, tidsbrist, svårstädade ytor, krånglig logistik och höga krav på städresultatet skapar extrema utmaningar. Men med våra innovativa produkter och kemikaliefria städmetoder blir städningen enkel, hållbar och effektiv!

Giftfri miljö utan kemikalier

Säg nej till traditionella rengöringsmetoder som sprider kemikalier på de ytor vi människor dagligen kommer i kontakt med. Bord, handtag och andra utsatta ytor bör inte bara vara rena, men också giftfria.

Läs mer om UltraH2O

 

Kom åt i alla vrår med i-mop

Med i-mop behöver du inte flytta möbler för att komma åt vilket sparar mycket tid till den faktiska städningen. Lätt vikt och unik design gör dessutom att i-mop är enkel förflytta mellan rum och trappor, så att du kan lägga energi på annat.

Läs mer om i-mop

 

Städa utan att störa gästerna

Med vår golvvårdmaskin Orbot kan du rengöra dygnets alla timmar, utan att störa gästerna. Orbot är inte bara tyst, den städar också rent på djupet vilket ökar trivseln och bidrar till känslan av nystädat.

Läs mer om Orbot

 

Städmaskiner med en twist

Under i-range hittar du nytänkande och professionella verktyg som hjälper till i städningen. Till allt ifrån batteridrivna dammsugare till effektiva tuggummiborttagare.

Läs mer om i-range

 

Stoppa bakteriernas framfart

Det ska vara enkelt att förhindra spridning av otäcka bakterier. Med kemikaliefria ozonvattnet Tersano har du alltid räddningen nära till hands och kan snabbt desinficera utsatta restaurang- och hotellytor.

Läs mer om Tersano

 

Rengör alla golv med en maskin

Äntligen slipper du byta maskin efter underlag. Orbot rengör och vårdar alla golvtyper, från rejält smutsig textil, till svårstädad klinker och känsligt trägolv. Allt för att öka gästernas trivsel och förlänga livslängden på golven.

Läs mer om Orbot

 

Manuell städning gjord enkel

Städsystemet Rekola Reflex vänder upp ner på hela den manuella städningen. Slipp tunga tvättsäckar och gör kroppen en tjänst, Reflex effektiverar städningen i alla led.

Läs mer om Rekola

 

Vad kan vi hjälpa dig med?Det är framför allt kundernas respons som driver oss. Vi ser en utmaning och en spänning i att få vara med och göra skillnad. Har ni något på hjärtat, vad som helst, släng iväg ett meddelande här till vänster!

Mats Johansson
VD