Hotell / Restaurang

Läs mer

Enklare städning och bättre resultat

Hotell och restauranger är några av det mest krävande miljöer att städa och hålla fräscha. En stor ström av människor, tidsbrist, svårstädade ytor, krånglig logistik och höga krav på städresultatet skapar extrema utmaningar. Men med våra innovativa produkter och kemikaliefria städmetoder blir städningen enkel, hållbar och effektiv!

Giftfri miljö utan kemikalier

Säg nej till traditionella rengöringsmetoder som sprider kemikalier på de ytor vi människor dagligen kommer i kontakt med. Bord, handtag och andra utsatta ytor bör inte bara vara rena, men också giftfria.

Läs mer om UltraH2O

 

Handdesinfektion ger trygghet

Visste du att 80 % av världens smittsamma sjukdomar överförs via våra händer? Med Sanitise Now får du en smart dispenser som automatiskt ger ifrån sig rätt mängd desinfektionsmedel när gästerna placerar händerna framför sensorn

Läs mer om Sanitise Now

 

Låt roboten sköta dammsugningen

Visa robotdammsugaren rutten en gång, sedan är det bara att trycka på en knapp för att starta programmet medan du fokuserar på mer kvalificerade arbetsuppgifter.

Läs mer om Whiz

 

Kom åt i alla vrår med i-mop

Med i-mop behöver du inte flytta möbler för att komma åt vilket sparar mycket tid till den faktiska städningen. Lätt vikt och unik design gör dessutom att i-mop är enkel förflytta mellan rum och trappor, så att du kan lägga energi på annat.

Läs mer om i-mop

 

Stoppa bakteriernas framfart

Det ska vara enkelt att förhindra spridning av otäcka bakterier. Med kemikaliefria ozonvattnet Tersano har du alltid räddningen nära till hands och kan snabbt desinficera utsatta restaurang- och hotellytor.

Läs mer om Tersano

 

Rengör alla golv med en maskin

Äntligen slipper du byta maskin efter underlag. Orbot rengör och vårdar alla golvtyper, från rejält smutsig textil, till svårstädad klinker och känsligt trägolv. Allt för att öka gästernas trivsel och förlänga livslängden på golven.

Läs mer om Orbot

 

Manuell städning gjord enkel

Städsystemet Rekola Reflex vänder upp ner på hela den manuella städningen. Slipp tunga tvättsäckar och gör kroppen en tjänst, Reflex effektiverar städningen i alla led.

Läs mer om Rekola

 

Städmaskiner med en twist

Under i-range hittar du nytänkande och professionella verktyg som hjälper till i städningen. Till allt ifrån batteridrivna dammsugare till effektiva tuggummiborttagare.

Läs mer om i-range

 
[cs_the_grid name=”Referenser” _bp_base=”4_4″]

Dags att utveckla städningen?

Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!