Städbolag

Läs mer

Flexibla lösningar för ökad lönsamhet

För ett städbolag är den ena dagen sällan den andra lik. Uppdragen är skiftande och att hitta flexibla produkter som fungerar i många olika sammanhang kan vara svårt. Med våra lösningar slipper du stora maskinparker, förbättrar städresultatet och ökar lönsamheten. Med oss i ryggen ligger din verksamhet alltid i framkant.

Erbjud kemikaliefri städning

Skapa starka konkurrensfördelar med UltraH2O. Genom att erbjuda högsta städkvalitet utan giftiga kemikalier bidrar du till att stärka dina kunders hållbarhetsarbete, samtidigt som du når dina egna miljömål.

Läs mer om UltraH2O

 

En maskin för rengöring och vård

Med vår tystgående multistädmaskin rengör och vårdar du alla golvtyper, även under pågående verksamhet om det skulle behövas. Orbot ger full flexibilitet och ersätter behovet av en stor maskinpark.

Läs mer om Orbot

 

Förenkla den dagliga städningen

Äntligen kan du maskinstäda alla golvytor på ett snabbt och smidigt sätt, med ergonomiska  i-mop. Maskinen flyttas enkelt mellan olika städobjekt vilket gör att du sparar både tid och pengar.

Läs mer om i-mop

 

Få ut mer av manuell städning

Lyft den manuella städningen till nästa nivå. Rekola Reflex är utformat för att maximera och förenkla konceptet manuell städning. Ökad ergonomi, ekonomi och rengöring är några av alla fördelar med Rekola Reflex.

Läs mer om Rekola Reflex

 

Låt städroboten göra jobbet

Med Adlatus i verktygslådan kan ditt företag utföra en automatiserad städning när som helst på dygnet, samt bespara personalen den monotona städning som stora ytor innebär.

Läs mer om Adlatus

 

En grönare desinficering

Ozonvattnet från Tersano har bakteriedödande egenskaper, men innehåller inga giftiga kemikalier. Det perfekta verktyget för företag med en grön profil som värnar både människor och miljö.

Läs mer om Tersano

 

Innovativa hjälpmedel för proffs

Under i-range hittar du en stor bredd av välgjorda och genomtänkta städprodukter. Skapade för att möta de tuffaste kraven och förenkla alla typer av städning.

Läs mer om i-range

 

Dags att utveckla städningen?

Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!