Nå högsta hygienstandard utan giftiga kemikalier

Brutna ben, snoriga näsor och utsatta människor med nedsatt immunförsvar. I en miljö där risken för smittspridning är stor är det en självklarhet att hålla högsta standard på städningen. Med skinande golv och miljövänligt desinficerade ytor, skapar du bakterie- och kemikaliefria rum med både människa och miljö i åtanke.

Miljövänlig desinfektion

Starkare än klorin, men lika skonsamt som vanligt vatten. Desinficera ytor och instrument med ozonvatten från Tersano, för att på ett snabbt och miljövänligt sätt stoppa bakterierna.

Läs mer om Tersano

 

Smidig maskinstädning överallt

Du behöver inte längre flytta runt på alla stolar, sängar och redskap, med i-mop städar du snabbt av både öppna och trånga ytor. Både tidsvinnande och ergonomiskt.

Läs mer om i-mop

 

Fläckfritt på rostfritt

Rostfria vagnar, skåp och andra inventarier är extra svåra att hålla rena. Med kemikaliefria UltraH2O gör du rent och fräscht samtidigt som du skapar en smutsavvisande yta oattraktiv för ny smuts.

Läs mer om UltraH2O

 

Maxa de manuella metoderna

Med Reflex unika design blir moppandet lättare och effektivare. Du använder 200% av dukens yta till städningen vilket sparar in tid och tvättkostnader, resurser du istället kan lägga på vård och omsorg.

Läs mer om Rekola Reflex

 

Låt städroboten gå sin rond

Sjukhusets långa korridorer är tidsödande och monotona att städa. Lämna över det slitsamma arbetet till Adlatus och få en renare städning med en minskad bakteriespridningen på kritiska avdelningar.

Läs mer om Adlatus

 

Dags att utveckla städningen?

Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!