Flexibel finansiering

Våra finanslösningar är lika flexibla som oss. Alla verksamheter har olika behov och förutsättningar. Vi erbjuder därför flera olika alternativ för finansiering eller skräddarsyr en lösning som passar dig.

Vi har flera olika alternativ för finansiering. Funktionsavtalen utgör vår vanligaste och mest förmånliga form av finansiering, men vi erbjuder även direktköp, uthyrning eller leasing av städmaskiner och städprodukter. Ta gärna kontakt för att hitta er perfekta lösning.

Alltid oslagbar service

Oavsett finansiering erbjuder vi förstklassig service om olyckan skulle vara framme.

Läs mer om vår service

Funktionsavtal
Skaffa våra produkter eller maskiner genom ett av våra tre funktionsavtal. För en fast månadskostnad får du inte bara din produkt, utan också ett trygghetspaket där vi står för exempelvis reperation, reservdelar eller en lånemaskin vid längre driftstopp. Med dessa paket vill vi skapa en tydlig grund för dig som värdesätter ett bekymmersfritt maskinägande.

Bas Plus Premium
Leverans & Installation
Teknisk support
Reparation inkl. arbetstid
Restid & Reseersättning
Recycling
Hög prioritet vid reparation
Reservdelar
Kompletterande utbildning
Rådgivning
Högsta prioritet vid reparation
Förlängd garanti
Förflyttning av maskin
Hämtning av trasig maskin
Lånemaskin vid reparation
Återställning av återlämnad maskin

Undantaget ifrån funktionsavtalet är:
*Rengöring och sådant som benämns under daglig skötsel.
*Skador som orsakats av felaktigt handhavande och uppenbar oaktsamhet.
*Borstar, rondeller och slitgummilister.

Hyr
Skräddarsydda hyresavtal passar dig som behöver en maskin eller produkt under en begränsad period. Hyr städmaskin på kort eller lång sikt, vi erbjuder uthyrning som sträcker sig över såväl en dag, en månad som 48 månader. Kontakta oss för en lösning som passar dig.

Köp
Att köpa en maskinen eller produkt är alternativet för dig som är i behov av en permanent lösning. Mot en engångssumma får du fullt ägandeskap och tar kontroll över din städmaskin eller städprodukt.

Leasa
Förenkla din investering med en kostnadseffektiv finansieringsform där ingen kontantinsats behövs och själva leasingavgiften bokförs som en rörelsekostnad. Vi samarbetar med Ikano-Finans och tillsammans hjälper vi dig att hitta en passande lösning.

Mer information?
Kontakta vår säljansvarige Anton Johansson för mer information om skräddarsydda lösningar.

Dags att utveckla städningen?

Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!