Storkök

Läs mer

Prioritera säkerhet och hygien

I ett storkök är halksäkerhet och hygien av högsta prioritet. Med våra lösningar blir städningen effektiv samtidigt som du får ett hållbart och långsiktigt resultat, i en miljö där det annars finns stor risk för bakterietillväxt.

Rent utan tunga kemikalier

Giftiga kemikalier är traditionellt vanliga vid rengöring i köksmiljö. Med UltraH2O rengör du bättre än förut, samtidigt som du minskar användandet av farliga ämnen och förhindrar att giftiga kemikalier sprider sig från arbetsytorna till maten vi äter.

Läs mer om UltraH2O

 

Höga krav på rengöring

För att uppfylla kökets högt ställda krav på halksäkerhet och hygien krävs en lösning utöver det vanliga. Med mulitstädmaskinen Orbot går det snabbt och enkelt att städa med bästa möjliga städresultat.

Läs mer om Orbot

 

Maskinstäda hela köket

Ett storkök fullt med utrustning kan vara svårt att städa riktigt snabbt och effektivt. Med flexibla i-mop kommer du åt att städa där ingen annan städmaskin når och där du tidigare bara kunnat rengöra med tidskrävande manuella metoder.

Läs mer om i-mop

 

Effektivt på rostfritt

Rostfria ytor är standard i ett storkök och kan vara tidsödande och kräva starka kemikalier att rengöra. Med vårt UltraH2O gör du riktigt rent och skapar en smutsavvisande yta som minskar återsmutsningen, helt utan användning av kemikalier.

Läs mer om UltraH2O

 

Rekommenderade produkter

Vad kan vi hjälpa dig med?    Det är framför allt kundernas respons som driver oss. Vi ser en utmaning och en spänning i att få vara med och göra skillnad. Har ni något på hjärtat, vad som helst, släng iväg ett meddelande här till vänster!

    Mats Johansson
    VD