Produktnyheter & framtidsspaning på Clean Malmö 2019

Trenden är tydlig, kemikaliefria produkter är här för att stanna. Tillsammans med robotstädning och produktnyheten Orbot Surf blev det de stora snackisarna i vår monter under vårens CLEAN & Facility i Malmö.

Årets första CLEAN blev en rejäl vårinjektion som bjöd på både intressanta möten och härliga skratt. Det är glädjen ni sprider som ger oss kraften att gång på gång höja vår egen ribba, så stort tack för fantastiska mässdagar!

Återigen ser vi ett ökat intresse för en grönare och mer hållbar städning. Kemikaliefria produkter, robotstädning och nyheten Orbot Surf blev nämligen de stora snackisarna i vår monter under denna mässa, vilket känns fantastiskt roligt och spännande.

Orbot / i-mop / UltraH2O / Rekola / Tersano / Adlatus / i-range / Academy

Är du nyfiken och vill veta mer? Vi kommer gärna ut till dig och din arbetsplats för en mer genomgående demo av våra produkter. Helt kostnadsfritt och utan vidare förpliktelser, så klart.

Här under kan du se bilderna från CLEAN & Facility Malmö 2019.

Share this Post

Dags att utveckla städningen?

Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!