Co-botic 65, den ultimata mixen mellan städmaskin och robot

Framtidens co-bot är här! Utformad för att arbeta tillsammans med människor är Co-botic 65 den ultimata mixen mellan städmaskin och robot, som effektivt tar sig an det repetitiva arbetet medan du fokuserar på andra uppgifter!

Co-botic 65 är städroboten som kommer att bli en uppskattad kollega och förlängning av dig själv. Vår co-bot kan automatiskt navigera i komplexa miljöer och anpassar sin väg efter alla hinder som den stöter på. Detta gör den säker även i möten med människor eller andra hinder som kan dyka upp längst vägen. Två viktiga egenskaper hos Co-botic 65 är att du sömnlöst kan växla mellan autonom och manuell körning, samt att den kommer med en i-mop Lite på ryggen.

Genom att kombinera autonom städning med lokalvårdarens kunskap kan du få ut mesta möjliga av städningen. Låt co-bot själv rengöra de stora utrymmena medan lokalvårdaren under tiden tar hand om de mindre områdena och det mer avancerade arbetet. Detta arbetssätt sparar upp till 50% av arbetstiden. De enkla kontrollerna och den tydliga panelen gör maskinen lätt att använda. Den smarta appen gör det även möjligt att styra de autonoma funktionerna på håll.

Förutom alla avancerade funktioner rengör Co-botic 65 verkligen på djupet. Med 25 kg borsttryck på golvet och ett varvtal på 175 RPM hålls golven riktigt rena. Du kan också snabbt och smidigit fylla, återfylla och tömma i-mop Lite direkt från Co-botic 65. Smidigare än så blir det inte och du kan maskinstäda flera ytor utan onödiga avbrott.

Share this Post

 • Låt Co-botic 65 göra jobbet, eller ta över och kör maskinen själv.

 • Drivs med 6st i-power 14 batterier som enkelt och smidigt laddas.

 • Med i-drive och i-mop Lite får du en kombiskurduo som suddar ut gränsen mellan små och stora ytor.

  co-bot, Co-botic 65
  Co-botic 65 tekniska specifikationer
  co-bot, Co-botic 65
  co-bot, Co-botic 65
  co-bot, Co-botic 65

  Dags att utveckla städningen?

  Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!