RENA TRÄNINGSLOKALER PÅ NOLLTID

Crossfit har på senare tid blivit en populär träningsform, lokalerna svämmar över av träningssugna människor och kravet på att kunna städa enkelt och flexibelt har ökat markant.

Förutom att det aldrig har varit renare än nu, så går städningen mycket snabbare och smidigare med i-mop.Hans De Mello, CrossFit Flygtornet, Malmö

Många hör av sig till oss för att få hjälp med att hålla den standard på städningen som besökarna kräver, något vi såklart gärna gör. Hans De Mello på CrossFit Flygtornet i Malmö såg vår prisvinnande städmaskin i-mop användas av ett crossfit-center i Stockholm, och ville se vad den kunde göra för hans verksamhet.

Varför fastande ni för i-mop?

Första gången vi såg i-mop var på ett filmklipp från ett annat crossfit-center. Maskinen som syntes i bakgrunden väckte ett stort intresse, så vi hörde av oss till OrboTech som kom och gjorde en demo i våra lokaler. Gamla kemikalie-rester och smuts som låg på mattan tog maskinen bort med lätthet, vilken otrolig skillnad.

Vad var det ni hade störst problem med städmässigt?

Vi städar mycket manuellt och vårt stora problem har varit att den manuella städningen har tagit lång tid, samtidigt som det inte alltid blivit så bra gjort. Förutom det vanliga med svett, hår och bakterier som trivs på golvet, så var också proteindrinkarna ett stort problem. När våra medlemmar dricker blir det ofta spill och vita fläckar som ser tråkiga ut och är svåra att städa bort med den vanliga moppen.

Vad har förändrats i och med att ni skaffade en i-mop?

Förutom att det aldrig har varit renare än nu, så går städningen mycket snabbare och smidigare med i-mop. Det känns bra och viktigt för mig att kunna erbjuda våra medlemmar ett friskt och rent golv att träna på!

Tre fördelar med i-mop.

  1. Städa mycket snabbare och effektivare än med den traditionella moppen och hinken, men lika flexibelt.
  2. Att förflytta och lyfta en i-mop är en enkel match. Behöver ni städa en trappa upp eller ner men saknar hiss? Inga problem!
  3. Glöm problem med trånga utrymmen runt och under utrustning, i omklädningsrum eller på toaletter – Med i-mop blir det alltid rent.

Klicka här för att läsa mer om i-mop.

Share this Post

Dags att utveckla städningen?

Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!

Dags att utveckla städningen?

Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!