Desinficerande ozonvatten från OrboTech

Tersano, pionjärerna inom ozonvatten, slår sig nu in på den svenska marknaden tillsammans med OrboTech. Tersanos ozonvatten ger möjlighet att städa och desinficera ytor med högsta hygienkrav, utan att använda skadliga kemikalier.

Det desinficerande ozonvattnet rengör ytor, samtidigt som det dödar bakterier. Ozonvattnet är starkare än klorin, men helt ofarligt och innehåller inga kemikalier eller farliga ämnen som kan skada människor och miljö. Tersanos ozonvatten används idag inom flera sektorer där hygien och en säker miljö är av högsta prioritet.

“Tersano är ett intressant företag och ozonvatten är verkligen en spännande produkt, det känns rätt i tiden att kunna erbjuda marknaden ett miljövänligt alternativ till traditionella desinfektionsmedel. Både för själva miljön såklart, men också för lokalvårdarna som annars dagligen kommer i kontakt med starka kemikalier” Mats Johansson, VD på OrboTech

Ozonvattnet är väl beprövat och certifierat av statliga myndigheter, oberoende testlabb och miljöorganisationer i Nordamerika och Europa. Det framställs via en enkel process där ett väggfilter kopplas in på vattenledingen, filtreras och blandas med små mängder ozon som direkt är redo att angripa bakterierna. Sedan lanseringen av ozonvattnet har Tersano prisats flertalet gånger för produktens innovativa teknik och låga miljöpåverkan.

Share this Post

Dags att utveckla städningen?

Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!