Ozonvatten på toppen av testerna

Tersano ozonvatten är den innovativa allt-i-ett lösningen för både rengöring och desinficering av alla typer av ytor på ett skonsamt sätt. Den miljövänliga städmetoden är testad och hyllad av organisationer och myndigheter världen över, vilket gör Tersano till det självklara valet när städning och miljöarbete ska gå hand i hand.

Stoppa spridningen av bakterier och virus, samtidigt som du gör en insats för miljön. Det kemikaliefria ozonvattnet Tersano är starkare än klor men skonsamt mot människor och miljö, så att du på ett effektivt och hållbart sätt kan rengöra och desinficera alla typer av ytor, även de ytor och platser som kräver högre nivå på hygien.

Tersano är testat mot coronavirus och flera andra virus och bakterier med fantastiska resultat. Just nu används ozonvattnet i stor utsträckning för att förebygga spridningen av Covid-19 och nyligen beslutade sjukhuschefen på huvudsjukhuset i Wuhan, Kina att de ska använda sig av Tersano ozonvatten för sanering och desinficering av sjukhusets alla lokaler.

Förutom att desinficera så gör ozonvattnet också riktigt rent utan att lämna några kvar några restprodukter som drar till sig ny smuts. Därför ses Tersano som den perfekta allt-i-ett lösningen, som passar alla typer av ytor i alla sammanhang. Fördelarna för städningen, städaren och miljön är många och städmetoden har blivit testat och certifierad för en rad olika egenskaper av organisationer och myndigheter världen över. Här under kommer ett urval, klicka på respektive ikon för att läsa mer.

Är du nyfiken på att veta mer om Tersano? Tveka inte att höra av dig!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Support, funderingar eller är du kanske bara nyfiken och vill säga hej? Fyll gärna i kontaktformuläret till höger så hör vi av oss.