Orbot Surf, en maskin för smidigare golvvård

Årets stora nyhet från Orbot. Batteridrivna Orbot Surf är en mindre version av den mycket populära golvvårdsmaskinen Orbot Sprayborg. Lika kraftfull, lika överlägsen, men betydligt smidigare.

Direkt från orbotfabriken i surfens mecka - San Diego, Kalifornien, kommer här Orbot Surf. Byggd på samma innovativa orbiterande teknik som sina storebröder, är Orbot Surf det självklara valet när du vill städa och utföra golvvård på de mindre ytorna. Tack vare sitt behändiga utförande och flexibla batteridrift är Surf perfekt att ha redo vid de tillfällen då det krävs snabba och direkta golvvårdsinsatser.

Den stora styrkan i alla Orbot-produkter är den överlägsna flexibiliteten. Maskinerna kan utrustas med en rad olika tillbehör för att passa just dina utmaningar. Med exempelvis SuperZorb rengör du enkelt textilgolv samtidigt som du suger upp fukt, borsten gör att du skonsamt kan djuprengöra hårda golv och fogar, medan melaminrondellen fungerar som ett suddgummi som snabbt ger nytt liv till slitna gummi- och stengolv.

Med "Surfaren" i städstyrkan är alltid du redo!

Här kan du bekanta dig ännu mer med Orbot Surf
Produktblad Orbot Surf

Share this Post

Image
Image

Dags att utveckla städningen?

Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!