Säg hej till i-team Sweden, en del av i-team Global!

Vi startar nu upp en ny avdelning, i-team Sweden! Den nya delen av företaget kommer att ingå i det globala nätverket i-team Global.

Det världsomspännande i-team Global är ett nätverk utav dedikerade leverantörer riktade mot den professionella städbranschen. De jobbar utifrån att identifiera de problem och utmaningar många ställs inför, både som städorganisation och städentreprenör, men också som enskild lokalvårdare. De finner lösningar och erbjuder därefter marknaden produkter och koncept som fixar utmaningarna.

För att vara en del av nätverket sätter vi nu upp en ny avdelning, i-team Sweden. Dessutom, för att öka tillgängligheten och närvaron utvecklar vi samtidigt co-partners och välkomnar med varma hjärtan; Rikstäckande OptiGroup med Supplies Direct, Procurator och Pac, samt Magnusson & Freij, Clean Machine och Städbutiken. Fantastiskt roligt!

”Att få möjligheten att samarbeta med dessa välrenommerade företag och tillsammans ta det här steget känns verkligen stimulerande. Via i-team Sweden och våra co-partners kommer möjligheterna att presentera spännande och banbrytande lösningar att öka” Mats Johansson, VD för OrboTech och i-team Sweden

På OrboTech fortsätter allting som vanligt. Under i-team Sweden kommer vi att marknadsföra den för branschen redan bekanta kombi-skurmaskinen i-mop, tillsammans de andra produkterna som ingår i-team Globals i-range sortiment. Läs gärna mer om våra nya produkter på i-team Global.

Share this Post

"Vi har följt i-mops inträde i städbranschen med stort intresse eftersom att vi utvecklar städmetoder för att effektivisera och skapa en bättre miljö. Det känns helt naturligt att vi nu startar ett rikstäckande samarbete med i-team" Martin Månsson, maskinansvarig för Supplies Direct & Procurator
"Vi har levererat många maskiner genom åren, från flera olika märken, men när kunderna börjar ringa och fråga efter ”den vita smidiga” så förstår man att i-mopmaskinerna har något speciellt"
Martin Rastborg, försäljningschef Magnusson & Freij
"Vi har ju faktiskt tjuvstartat vårt samarbete med ett riktigt lyckosamt 2017, så med denna helhjärtade satsning kommer det bara att bli ännu mer spännande"
Stefan Isaksson, VD Clean Machine, Falkenberg
"Som alltid gäller det att hitta rätt produkter och samarbetspartners. Det känns att i-team Sweden verkligen bestämt sig för att göra skillnad, det är riktigt kul att få vara en del av det här"
Fredrik Bernelind, försäljningsansvarig Städbutiken Uppsala

Dags att utveckla städningen?

Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!