Nu kan du hyra städmaskin via OrboTech Rental

Nu är det smidigare än någonsin att hyra städmaskin! Med OrboTech Rental har du tillgång till favoritprodukterna när som helst, oavsett vart i Sverige du befinner dig.

Ni har frågat, vi har lyssnat! Äntligen öppnar vi upp möjligheten för dig som företag eller organisation att hyra städmaskin för en kortare period, snabbt och enkelt direkt via OrboTech Rental. Du väljer själv om du vill få din favoritmaskin levererad direkt till dörren, eller om du hellre hämtar upp den själv på ett av våra OrboTech Center runt om i landet.

Tanken är att Rental ska användas till korttidsuthyrning på upp till en vecka, men önskar du att hyra någon av våra produkter under en längre period är det bara att du kontaktar oss – det löser vi såklart!

Hur du gör för att hyra städmaskin? Klicka här för att komma till OrboTech Rental, eller gå direkt till tjänsten via kalenderikonen högst upp i högra hörnet på denna sida. Vi hörs där!

Share this Post

Hyra städmaskinHyra städmaskin

Dags att utveckla städningen?

Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!