i-drive, en åkbar nyhet från i-team

Det är många som önskat en åkbar kombiskurmaskin från innovatörerna på i-team och nu är den äntligen här! Läs vidare så berättar vi mer om i-drive.

Nya i-drive är så mycket mer än bara en åkbar kombiskurmaskin. Den stora fördelen med maskinen är, förutom den genomarbetade designen, dess förmåga att bära med sig den mycket mindre kombiskurmaskinen imop Lite. Detta möjliggör för användaren att städa väldigt stora områden med i-drive, för att sedan kliva av och städa mindre och mer svåråtkomliga ytor med imop Lite. När du har städat färdigt och fyllt upp imop Lite, fungerar i-drive som en tömnings- och påfyllnadsstation. Med andra ord, här har du din perfekta kombiskurduo och de extra turerna tillbaka till städrummet är förbi. Sparar dyrbar tid och fortsätt att städa de stora ytorna med effektiva i-drive. Med sin svängradie på endast 1,6 meter är den dessutom väldigt smidig och lättkörd.

Med två uppsättningar batterier är denna flexibla maskinkombo redo kavla upp ärmarna 24/7.

Share this Post

  • Drivs med 6st i-power 14 batterier som enkelt och smidigt laddas.

  • Med i-drive och imop Lite får du en kombiskurduo som suddar ut gränsen mellan små och stora ytor.

  • Glada miner med en maskin som sätter användare och ergonomi i fokus.Användarvänlig - enkla kontroller
i-drive och imop Lite
Batterirack i-drive

Dags att utveckla städningen?

Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!