I-mopfamiljen växer, säg hej till i-mop Lite!

Lite mindre, lite smidigare, lite lättare. Med i-mopfamiljens nytillskott i-mop Lite flyger du fram mellan byggnader och våningar, helt utan begränsningar.

Tänk dig en maskin som är så lätt och smidig att du väljer maskinen framför den traditionella moppen och hinken, även i de allra trängsta utrymmen. Tack vare i-mop Lite effektiviserar du städningen inte bara i smala korridorer, badrum och byggnader med många trappor, utan också i större rum med många hinder där du tidigare behövt växla utrustning för att komma åt ordentligt.

Nytillskottet i i-mopfamiljen bjuder på samma unika design och de mekaniska fördelar vi alla känner igen från storebröderna XL och XXL, men paketerat i ett ännu smidigare format. Med en vikt på endast 13kg är Lite den lättaste kombiskurmaskinen i sin klass. Lyft den i trappor, in i bilen och mellan byggnader helt utan begränsningar, maskinen kan bäras med vart som helst, av vem som helst. Med Lite tänjer vi ytterligare på gränserna och gör städningen mer flexibel än någonsin!

Vill du veta mer? Tveka inte att ta kontakt via formuläret nedan.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Support, funderingar eller är du kanske bara nyfiken och vill säga hej? Fyll gärna i kontaktformuläret till höger så hör vi av oss.