Rent dricksvatten till en halv miljon människor

Tillsammans med i-team och organisationen Made Blue har vi nu hjälpt till att samla in totalt 208 687 500 liter rent dricksvatten runt om världen, bara genom att städa med i-mop. Det betyder ovärderlig hjälp till nästan en halv miljon människor!

Tillgång till rent vatten är ingen självklarhet. Ungefär en av tio människor runt om i världen lider av brist på rent dricksvatten och varje år dör 430 000 barn av sviterna efter att ha fått i sig förorenat vatten. Det är över 1 200 barn varje dag, vilket är den näst största orsaken till barnadödlighet i världen.

Made Blue är en organisation som arbetar med att hjälpa utsatta människor få tillgång till drickbart vatten. För varje liter vatten du förbrukar i din i-mop, bidrar i-team med en summa pengar till organisationen Made Blue, som i sin tur förvaltar den summan till motsvarande liter rent dricksvatten till utsatta människor.

I skrivande stund har alla vi som städar med i-mop tillsammans samlat ihop 208 687 500 liter rent dricksvatten världen över. Det betyder ovärderlig hjälp till nästan en halv miljon människor!

Tack, för att ni är med och bidrar, liter för liter. Och fortsätt att städa med i-mop, ni gör skillnad!

Nyfiken på att läsa mer om vad i-team gör genom Made Blue?
Kika in på i-team Globals hemsida.

Share this Post

Made BlueMade Blue

Vad kan vi hjälpa dig med?

Support, funderingar eller är du kanske bara nyfiken och vill säga hej? Fyll gärna i kontaktformuläret till höger så hör vi av oss.