Interclean 2018

Vi har haft fyra fantastiska dagar på Interclean 2018!

Det var ett stort gäng från OrboTech på plats på Interclean 2018, där många av oss fick äran att stå i våra leverantörers montrar för att hjälpa till och bemöta alla glada mässbesökare nere i Amsterdam. Samtidigt fick vi otroligt fint beröm för vårt engagemang från våra internationella vänner, vilket såklart känns fantastiskt roligt. Det har varit otroliga dagar och så kul att träffa kollegor, lära känna leverantörer och knyta starkare band med allihop!

Orbot
Stämningen i Orbot-montern var som vanligt på topp och amerikanerna hade några riktigt spännande nyheter att visa. Bland annat en Orbot SLiM singelsnurra i samma anda som Orbot och en modul för ozon-vatten till dom större maskinerna. Här kan ni se Orbots film från mässan.

i-mop & i-team Global
i-team Global fortsätter att innovera och imponerar på branschen med sitt helhetstänk under namnet 4D Cleaning. Det är alltid lika roligt att träffa våra Holländska vänner och spännande att få vara med på den resa vi tillsammans gör. Här kan ni se i-team globals film från mässan.

Rekola
Våra finska grannar var på plats och visade upp deras senaste engångsmoppar i microfiber. Samtidigt pratade dom mycket om hur man kan skära ner på omkostnader och spara tid med hjälp av Rekola Reflex. Också väldigt snällt av finländarna att låta oss ställa ut UltraH2O i deras monter. Kiitos!

När vi fick tid över, passade vi självklart på att gå runt och spana efter intressanta produkter och nyheter. Vem vet, kanske dyker det upp något spännande i vårt sortiment här framöver? Som vanligt, håll utkik!

Lev väl och på återhörande! –Mats Johansson och OrboTech-gänget

Här nedan kan du se alla bilder från mässan ↓

Share this Post

Vad kan vi hjälpa dig med?

Support, funderingar eller är du kanske bara nyfiken och vill säga hej? Fyll gärna i kontaktformuläret till höger så hör vi av oss.