Invigning av det nya huvudkontoret

OrboTech har tagit nästa kliv upp i städbranschen och flyttat huvudkontoret in i nya, fantastiska lokaler i Sundsvall. Här har vi inte bara gott kaffe och härliga kollegor, utan också ett OrboTech center med möjlighet att visa upp våra produkter, låta er testa dessa på olika ytor, samtidigt som vi gärna hjälper till med demonstationer och utbildningar.

Eftersom att flytten gick i samband med att vårt moderbolag Johans Städmaskiner AB fyllde 30 år, valde vi att slå på stort och bjuda in till ett hejdundrande firande med invigning och jubileum på samma gång. Vi vill återigen passa på att tacka för att vi får vara en del utav er verksamhet och för att ni gjorde denna dag oförglömlig, vi ser med spänning fram emot alla roliga utmaningar som ligger framför oss.

Titta gärna in och säg hej om ni har vägarna förbi. Vi håller till i våningen ovanför Ryds Glas, på Skönsbergsvägen 63 i Sundsvall. Vi ser fram emot att ses!

Share this Post

Vad kan vi hjälpa dig med?

Support, funderingar eller är du kanske bara nyfiken och vill säga hej? Fyll gärna i kontaktformuläret till höger så hör vi av oss.