Kemikaliefri städning är framtidens koncept

Läs mer
kemikaliefri städning

Hållbar städning utan miljöfarliga kemikalier

Äntligen kan du välja bort onödiga kemikalier och gifter för att istället satsa på hållbarhet och renlighet i alla led. Baserade på vanligt kranvatten är UltraH2O och Tersano rengöringskonceptet som med högsta hygienstandard förändrar städningen för all framtid. Genom snabb och enkel egenproducering minskar du transporten och förenklar logistiken, samtidigt som du alltid har tillgång till miljövänlig rengöring och desinficering för alla typer av ytor.

Produkterna

Renare resultat i alla led

Kemikaliefri städning är inte bara renare och bättre för miljön, det ger också ett renare slutresultat som till skillnad från traditionella rengöringsmedel inte drar till sig ny smuts.

 

Vatten ger ekonomiska vinster

Kemikaliefri städning kan användas på alla underlag och utvinns på plats ur vanligt kranvatten, vilket skapar en ekonomiskt hållbar städning med låg liter-kostnad utan risk för feldosering.

 

Giftfri inomhusmiljö

Kemikaliefri städning skapar en skonsam och giftfri inomhusmiljö med högsta nivå på hygien, bra både för de människor som utför arbetet och för de som vistas i lokalerna.

 

Det hållbara valet

Förenklad logistik med minskad transport av plastflaskor traditionell rengöring kräver, då kemikaliefri rengöring produceras på plats och är redo att användas direkt.

 

Ett koncept, två produkter, oändliga möjligheter

Kemikaliefri städning är konceptet med oändliga möjligheter. Med två produkter specifikt anpassade för hållbar rengöring och desinficering, tar UltraH2O och Tersano sig an allt från fettfläckar på speglar till desinficering av tagytor för minskad smittspridning.

kemikaliefri städning
kemikaliefri städning

OrboTech Shop

Du vet väl att produkter och tillbehör till UltraH2O och Tersano finns tillgängliga 24/7 i vår webbshop?

Ta mig till OrboTech Shop

Fyll i formuläret för en kostnadsfri demo!

Det är framför allt kundernas respons som driver oss. Vi ser en utmaning och en spänning i att få vara med och göra skillnad. Har ni något på hjärtat, vad som helst, släng iväg ett meddelande här till vänster!

Mats Johansson
VD