Tack för spännande möten på FFCR 2024

Ett stort tack för att ni tog er tiden att prata om innovativ städning och smarta robotar med oss på Fastfood & Café & Restaurant 2024!

Att få möjligheten att möta andra branscher än vår egen är verkligen något extra och speciellt när det är under en sådan mässa som Fastfood & Café & Restaurant 2024!  Tillsammans har vi ätit gott, skrattat, utbytt erfarenheter och prata en hel del om städning och robotar. Otroligt roligt tycker vi och vi är verkligen tacksamma över att du besökte oss, hoppas att vi lyckades inspirera dig och visa en glimt av framtiden - tillsammans gör vi skillnad! 

Är du nyfikna på att läsa mer om produkterna och koncepten vi visade? Kanske vill du läsa mer om konceptet kemkaliefri städning, våra städmaskiner eller om våra serveringsrobotar? Spana gärna runt här på vår hemsida, och tveka inte att kontakta oss så tar vi upp tråden där vi lämnade den senast!

Bildgalleri från Clean & Facility 2023


Dags att utveckla städningen?

Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!