Hållbar desinficering

Vi förändrar städbranschen

Se våra produkter

Hej Norge, äntligen är vi här!

Med fokus på innovation, automation och hållbara städkoncept har vi förändrat städbranschen i Sverige och Finland det senaste decenniet. Äntligen får vi också säga hej till Norge! Med nyskapande produkter, en unik mängd erfarenhet och en stark framåtanda utmanar vi er att vända på gamla uppfattningar och tänka i nya banor. Tillsammans kan vi automatisera och utveckla städprocessen och verkligen göra skillnad, för en ren och hållbar framtid!

Image

Tillsammans gör vi skillnad

Som en del av OrboTech Group är vi de nordiska experterna på innovativa rengöringskoncept och smarta robotlösningar. Vi tror på innovation, relationer och hållbarhet, samtidigt som vi förändrar synsättet på städning och verkligen gör skillnad. Tillsammans lyfter er verksamhet in i framtiden!

Städprodukter

Innovation

Vi vill inte vara som alla andra. Nyskapande ligger alltid i fokus och vi vill förbättra städningen och processen med vår kunskap och våra städprodukter.

Städprodukter

Relationer

Relationer är allt för oss. Vi håller oss inte inom färdiga mallar utan skräddarsyr våra lösningar efter dina behov. Vi tror på att utvecklas tillsammans.

Städprodukter

Hållbarhet

Miljö är ett av våra viktigaste ledord. Vi värnar om en hållbar framtid samtidigt som våra världsledande städprodukter ger en hållbar arbetsmiljö.

 

Låt oss berätta mer

Att prata städning ska vara spännande och utvecklande, vi ses gärna över en kopp kaffe eller på golvet på plats hos er för att visa och berätta mer.

Hitta till OrboTech Norway

Med dedikerade affärsutvecklare och service i toppklass finns vi och våra partners tillgängliga för er oavsett vart ni befinner er.

OrboTech Norway AS
Industrivegen 4
7820 Spillum

Vi finns här!

Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden.