Co-botic 1700, vår allra smidigaste dammsugarrobot

Liten men med full kraft! Låt oss presentera Co-botic™ 1700, en liten och smidig dammsugarrobot som är perfekt på mindre ytor eller objekt med många olika rum och våningar.

Dammsugarroboten Co-botic™ 1700 är den optimala förlängningen av dig själv. Genom att låta en co-bot utföra repetitiva och tunga uppgifter, som att rengöra stora golvytor, lättar den totala arbetsbelastningen och du får mer tid över till andra uppgifter.

Co-botic™ 1700 är en smidig dammsugarrobot som trots som storlek är otroligt kraftfull. Med låg ljudnivå är den skapad för att dammsuga så exakt och effektivt som möjligt, där inga ytor missas eller återdammsugs, vilket sparar både tid och energi. Välj själv om du vill flytta runt din Co-botic™ 1700 mellan rum, våningar och objekt, eller investera i flera dammsugarrobotar som kan sättas igång när det passar dig. I den användarvänliga appen i-team co-botics™ kan du sedan enkelt övervaka och administrera robotarna.

Co-botic™ 1700 kommer som standard med en smidig laddstation, som tack vare sin kompakta design kan placeras under möbler, i hörn eller på andra platser där den inte hamnar i blickfånget. När co-boten har städat färdigt återgår den automatiskt till laddstationen. Väljer du till dammuppsamlare tömmer den dessutom dammet från sin integrerade soptunna helt automatiskt. Avancerad teknik, på ett enkelt sätt!

Share this Post

 • Låt Co-botic 1700 göra jobbet, medan du fokuserar på annat.

 • Co-botic 1700 har hela 270 minuters batteritid.

 • Administrera dina kartor direkt i appen i-team co-botics™.

  co-bot, Co-botic 1700, Smidig dammsugarrobot
  Co-Botic 1700, Tekniska specifikationer
  co-bot, Co-botic 1700, Smidig dammsugarrobot
  Smidig dammsugarrobot, Co-botic 1700
  co-bot, Co-botic 1700, Smidig dammsugarrobot

  Dags att utveckla städningen?

  Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!