Nästa generations moppsystem

Rekola Reflex Generation 3 är framtidens moppsystem. Med förbättrad effektivitet, ergonomi och städförmåga, flyttar Reflex också gränserna för hållbarhet och ekonomi.

Generation 3 tar alla fördelar från föregångaren och utvecklar dom ytterligare, detta gör ett redan innovativt moppsystem ännu bättre. Reflex visar på nytt vad som är möjligt inom manuell städning.

 • Öka effektiviteten med ännu enklare montering. Nyckeln i den omdesignade monteringsanordningen är dom nya moppdukarna med en fastsydd stabiliseringsremsa, som snabbt och smidigt dras fast på den nyutvecklade skrapan.
 • Lägre vikt på dom nya moppdukarna minskar tvättberget och maximerar tvättekonomin ytterligare. Detta utan att tumma på kvaliteten.
 • Det omarbetade moppduks-systemet gör det nu enklare att veta vilken moppduk som passar till vilket tillfälle.

Det har aldrig varit smidigare att städa med marknadens mest innovativa moppsystem, uppgradera till Rekola Reflex Generation 3 och ta den manuella städning till nästa nivå.

Du hittar vårt sortiment av Rekola Reflex Generation 3 produkter i webbshoppen.

Share this Post

Fördjupa dig i Reflex moppsystem, se introduktionsfilmen och ladda ner den senaste katalogen!

  moppsystem
  moppsystem

  Dags att utveckla städningen?

  Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!