Invigning av OrboTech Center i Jönköping och Malmö

Nu växlar vi upp i södra Sverige och inviger våra sprillans nya OrboTech Center i Jönköping och Malmö.

Äntligen har vi officiellt slagit upp portarna till våra nya OrboTech Center i Jönköping och Malmö. Invigningarna ägde rum i början på september och inget gör oss gladare än den fantastiska uppslutning och det intresse ni visar oss. Bland gästerna fanns, förutom våra fantastiska kunder och kollegor, även stora internationella gäster från våra leverantörer SoftBank Robotics, Gausium, Rekola och i-team Global.

“Det är otroligt att så många vill vara med på vår resa och dela inte bara dessa invigningsdagar med oss, utan också vår gemensamma väg framåt. I och med våra nya lokaler skapar vi flera naturliga samlingspunkter i södra Sverige, där vi hoppas och ser att branschen kommer att mötas för att utbyta erfarenheter även efter dessa fullspäckade dagar!” – Mats Johansson, VD.

OrboTech Centret i Jönköping är en nyetablering med affärsutvecklare som bearbetar Västra Götaland, Halland, Jönköping, Kalmar och Kronoberg. OrboTech Centret i Malmö är en flytt till större kontor och serviceverkstad, där nuvarande affärsutvecklare och den servicetekniker som är under pågående rekrytering får resurser utveckla verksamheten ytterligare i Blekinge och Skåne. Förutom specialdesignade demoytor för våra handplockade innovationer ser vi våra OrboTech center som en härlig mötesplats där branschen ska kunna ses för att utbyta kunskap, erfarenhet och inspiration.

Har ni vägarna förbi? Tveka inte att komma in på en kaffe!

Share this Post

OrboTech MalmöOrboTech MalmöInvigning OrboTech MalmöInvigning OrboTech Center

Dags att utveckla städningen?

Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!