OrboTech satsar i Norden och Baltikum med ny försäljningschef

OrboTech Nordic AB är företagsgruppen som utmanar städbranschen att tänka nytt och som med innovativa produkter tagit den svenska och finska marknaden med storm. Som en del av företagets fortsatta utvecklingsstrategi rekryterar de nu Johan Ahlgren till rollen som ny försäljningschef.

Johan har mångårig erfarenhet i branschen och kommer närmast från SoftBank Robotics, där han utvecklat affärer mot besöksnäringen inom Europa och Mellanöstern. Innan dess arbetade han globalt med försäljning på INPACS. Han ska med sin internationella bakgrund utveckla OrboTech ytterligare, med målsättningen att etablera sig på marknaden i övriga Norden och Baltikum.

“Det känns otroligt spännande att få den här möjligheten. Jag har alltid brunnit för innovativa lösningar och OrboTech är ett nytänkande företag med stark framåtanda. Tillsammans ska vi nu tänka ännu större – detta ska bli riktigt roligt!” Johan Ahlgren, Försäljningschef OrboTech.

Samtidigt som Johan kommer in som ny försäljningschef tar den tidigare försäljningschefen, Anton Johansson klivet upp som operativ chef, där han i en mer övergripande roll kommer att leda företaget och dess avdelningar framåt.

Johan tillträdde rollen som försäljningschef 4/2 2021. Här hittar du hans kontaktinformation.

Share this Post

Försäljningschef OrboTech

Dags att utveckla städningen?

Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!