Nylands Städ garanterar helt rent med OrboTech

Nylands städ fokuserar på service och städ av högsta kvalitet, och med OrboTech i ryggen vet de att de alltid levererar.

Jag har jobbat med väldigt många leverantörer under alla år, men jag har aldrig någonsin stött på ett lika fantastiskt företag. Ett engagemang och en service som inte går att beskriva och det inspirerar mig i mitt egna företagande!Ann-Christine Lundqvist, VD Nylands Städ

Städ, Städmaskin, Städprodukt, RengöraNylands Städ är en totalleverantör inom lokalvård och hjälper sina kunder med allt från städning till golvvård och sanering. De har kontor på flera orter i norra delen av Sverige för att kunna täcka upp ett varierat städbehov på ett snabbt och effektivt sätt. 

Smuts syns inte alltid, men finns där ändå. Till skillnad mot många andra i branschen har Nylands Städ därför valt att inte fokusera så mycket på utförda timmar, utan säljer istället tjänsten ”rent” där de garanterar att kunden blir nöjd och får ett skinande rent resultat.

– Folk reagerar inte förrän det börjar se smutsigt ut, och då är det ju för sent, säger Ann-Christine Lundqvist som stävar efter att sprida kunskap i branschen och hos kunderna.

Smidiga produkter som man faktiskt använder

Att arbeta hårt med arbetsmiljön i företaget har alltid varit en självklarhet för Ann-Christine. Hon menar att ett hållbart arbetssätt och ett sunt förhållande till människor och miljö är den rätta vägen att gå. Att personalen ska trivas, vara stolta och ha det bra på jobbet, samtidigt som arbetet ska vara ergonomiskt och skonsamt för kroppen är självklart på Nylands Städ.

Städ, Städmaskin, Städprodukt, Rengöra

– Tidigare hade vi klumpiga kombiskurmaskiner, men att behöva frakta dessa fram och tillbaka gjorde att de inte användes. En I-mop däremot kan vi enkelt slänga in i bilen och den får alltid följa med, det är helt fantastiskt! säger Ann-Christine Lundqvist.

OrboTech som totalleverantör

Efter att Nylands Städ provkört golvvårdsmaskinen Orbot första gången var det inget snack om saken – en sån skulle de bara ha! Produkterna har sedan fyllts på en efter en och idag använder de så gott som bara städprodukter från OrboTech, där skurmaskinen i-mop, det ultrarena vattnet UltraH2O och städsystemet Rekola Reflex även dom blivit stora favoriter.

Städ, Städmaskin, Städprodukt, Rengöra

– Det har aldrig varit så enkelt att byta från en produkt till en annan, som när vi gick från kemikalier till ultrarent vatten. Det är miljövänligt och alla upptäckte direkt hur mycket renare allting blev med UltraH2O.

Nylands städ är väldigt serviceinriktade och därför glada över att de hittat en leverantör som känns mer som en samarbetspartner, som alltid finns nära till hands. Med en engagerad och vaken leverantör vet de att de alltid håller vad de lovar sina kunder, vilket gör att de i sin tur kan garantera en service av högsta kvalitet.

– Vi hade tidigare en annan leverantör, men det går inte ens att jämföra servicen, OrboTech är oslagbara! Avslutar Ann-Christine med ett leende på läpparna.

Share this Post

Dags att utveckla städningen?

Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!

Dags att utveckla städningen?

Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!