Flexibel finansiering

Våra finanslösningar är lika flexibla som oss. Alla verksamheter har olika behov och förutsättningar för investering. Vi erbjuder flera olika alternativ för finansiering och skräddarsyr en lösning som passar dig. Här nedan kan du läsa om dom populäraste.

Funktionsavtal
Funktionsavtalen utgör vår vanligaste form av finansiering, och den mest förmånliga. Maskinen och all reparationskostnad inklusive reservdelar ingår i den fasta månadskostnaden. Det innebär inga extra utgifter.

Vid ett eventuellt längre driftstopp av din maskin tillhandahåller vi en ersättningsmaskin. En lösning som alltid garanterar en brukbar maskin.

Hyr
Skräddarsydda hyresavtal passar dig som behöver en maskin under en begränsad period. Hyr städmaskin på kort eller lång sikt. Vi erbjuder uthyrning som sträcker sig över såväl en dag, en månad som 48 månader. Kontakta oss för en lösning som passar dig.

Köp
Att köpa maskinen är ett alternativ för dig som är i behov av en permanent lösning. Mot en engångssumma får du fullt ägandeskap av en multistädmaskin med hög kvalitet som klarar alla typer av golv.

Leasing
Förenkla din investering med en kostnadseffektiv finansieringsform där ingen kontantinsats behövs och själva leasingavgiften bokförs som en rörelsekostnad. Vi samarbetar med Ikano-Finans och tillsammans hjälper vi dig att hitta en passande lösning.

Mer information
Kontakta vår säljansvarige Anton Johansson för mer information om skräddarsydda lösningar.

Alltid oslagbar service

Oavsett finansiering erbjuder vi förstklassig service. Med duktiga servicetekniker och ett stort sortiment av tillbehör och reservdelar får du snabbt hjälp med dina städprodukter. Vi gör allt för att upprätthålla er städning.

Läs mer om vår service

Vad kan vi hjälpa dig med?

Support, funderingar eller är du kanske bara nyfiken och vill säga hej? Fyll gärna i kontaktformuläret till höger så hör vi av oss.