OrboTech anställer i region syd

I led med OrboTechs satsning i syd rekryterar företaget nu två erfarna namn till försäljningsavdelningen, Magnus Hansson och Fredrik Wester.

OrboTech fortsätter att växa och företaget satsar nu på att cementera sin plats i region syd, med huvudfokus på Skåne, Halland och Västra Götaland. Parallellt med det nya OrboTech Centret i Malmö, väljer OrboTech att rekrytera spetskompetens till försäljningsavdelningen.

Magnus Hansson kommer närmast från ISS, där han arbetade med nationella kunder. På OrboTech antar han rollen som Key Account Manager och kommer att ansvara för företagets nyckelkunder runt om landet.

“Det känns fantastiskt roligt att komma till ett företag där entreprenörandan är otroligt stark. Med städbranschens mest spännande produktportfölj, ska det bli väldigt roligt att möta alla våra kunder inom olika branscher och kundsegment” – Magnus Hansson.

Fredrik Wester blir anställd som affärsutvecklare hos OrboTech med utgångspunkt i region syd. Han kommer närmast från städbolaget HS Service & Support, där han har kunskap från hela verksamheten och senast arbetat som affärsområdeschef.

“Orbotech går verkligen i bräschen för att utveckla städbranschen och jag ser fram emot att tillsammans med mina kunniga kollegor och våra fantastiska kunder utveckla samarbetet och ta relationerna till nya höjder” – Fredrik Wester

Magnus och Fredrik börjar med omedelbar verkan och kommer att ha OrboTech Center i Malmö som sin huvudsakliga bas.

Share this Post

Dags att utveckla städningen?

Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!