Invigningssucce på OrboTech Center i Malmö!

Hammaren är tillbaka i verktygslådan och penseln har gjort sitt jobb. Förra veckan var det äntligen dags att officiellt slå upp portarna till vårt nya OrboTech Center i Malmö!

Det är alltid lika härligt de gånger vi får möjlighet att träffa er, invigningsdagarna av OrboTech Center nere i Malmö var såklart inget undantag. Otroligt roligt med så fin respons och att det var så många som hade möjlighet att komma.

Jag är rörd över att så många ville dela dom här dagarna oss. Det var också kul att få så mycket beröm för lokalerna, vi har verkligen jobbat hårt för att sätta en modern och personlig stil som känns igen i alla våra kontor!Mats Johansson, VD

På alla våra OrboTech Center har ni möjlighet att testa våra produkter på specialdesignade demoytor, anpassade för vardagens städutmaningar. I Malmö hittar ni också en toppmodern utbildningslokal utvecklad för OrboTech Academy. Där vi gärna håller både produkt- och städutbildningar för att ge er de bästa förutsättningarna för framtiden.

Titta gärna in hos oss nere i Syd när ni har vägarna förbi!

Share this Post


OrboTech Sweden AB
Järnyxegatan 11
213 75 Malmö

Dags att utveckla städningen?

Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!