OrboTech expanderar i syd och öppnar nytt OrboTech Center i Malmö

OrboTech expanderar i syd och öppnar nytt OrboTech Center i Malmö

OrboTech Sweden har nu officiellt slagit upp portarna till deras nya OrboTech Center i Malmö. Invigningen ägde rum i slutet på augusti och intresset bland de inbjudna var stort, både för de nya lokalerna och för de produktnyheter som presenterades under de två invigningsdagarna.

“Det var en helt fantastisk uppslutning! Jag är rörd över att så många ville dela dom här dagarna oss. Det var också kul att få så mycket beröm för lokalerna, vi har verkligen jobbat hårt för att sätta en modern och personlig stil som känns igen i alla våra kontor!” berättar Mats Johansson, VD på OrboTech.

OrboTech Centret i Malmö stärker företagets position i södra Sverige och ska vara en källa till inspiration och kunskap för kunder och branschfolk i regionen. Förutom specialdesignade demoytor för varje produktsegment, huserar lokalen också en välutrustad utbildningslokal för OrboTech Academy, företagets egna produkt- och städutbildningar.

Adress
OrboTech Center Malmö
Järnyxegatan 11
213 75 Malmö

Share this Post

Dags att utveckla städningen?

Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!