OrboTech lanserar städbranschens nya e-handelsplats

OrboTech fortsätter att bana vägarna inom städbranschen och lanserar nu en egen e-handelsplats. OrboTech Shop ska öka tillgängligheten, ge bättre service och skapa en tydligare överblick av de olika tillbehör som finns för att förbättra städningen och förenkla arbetet.

Under februari 2018 tar OrboTech klivet ut i e-handelsvärlden och lanserar OrboTech Shop, en webbshop med företagets samlade sortiment. Förutom att göra städprodukter och tillbehör mer tillgängliga är syftet att ge kunderna en större överblick av det sortiment företaget erbjuder, samt att ytterligare förkorta tiden mellan order och leverans. 
 
“Vår tillväxt de senaste åren gör att vi väljer att satsa bredare, och vi har kommit till en punkt där vi ytterligare behöver anpassa oss efter kundernas önskemål. Vi vill alltid vara nära till hands för våra kunder och fortsätta att leverera branschledande produkter och service i världsklass” säger Mats Johansson, VD på OrboTech.
 
På sikt hoppas OrboTech att webbshoppen leder till att fler människor får upp ögonen för de olika städmetoder och produkter som finns för att underlätta städningen. Målet är att fler ska få möjlighet att städa renare, enklare och mer miljövänligt. 
 
Webbshoppen kommer att finnas tillgänglig under domänen www.orbotechshop.se, men också integreras med företagets nuvarande hemsida www.orbotech.se

Share this Post

Dags att utveckla städningen?

Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!