OrboTech satsar på utbildning för att förbättra städbranschen

OrboTechs nylanserade produktsegment OrboTech Academy är ett medvetet och viktigt steg i företagets strategi att höja städbranschens status och ge personer och företag möjlighet att växa och utvecklas. Med erfarna utbildare vill de inte bara sprida och dela kunskap, men också förändra synen på städning i stort.

OrboTech har lång erfarenhet av städbranschen och de senaste åren har de märkt av ett växande behov av utbildning i takt med att kraven på städbranschen ökat. Företag och personal möter städigt nya utmaningar i form av skärpta städkrav, de har tidsbrist, möter nya produkter och städmetoder, samtidigt som kraven på utbildning och framför allt kraven på certifierad utbildning ökar.

Syftet med OrboTech Academy är att tillgodose dessa behov. De vill ge företag och människor i städbranschen de verktyg som behövs för att utvecklas och fördjupa sig inom bland annat städning, golvvård, lokalvård och miljö. Academy kombinerar teori och praktik för att göra städutbildningarna tillgängliga för alla, oavsett bakgrund, där en eller flera utbildningar enkelt kan skräddarsys och kombineras för att möta de individuella behoven. Hälsa och miljö kommer vara en gemensam nämnare för alla utbildningar, då de är viktiga delar för en hållbar framtid.

Utbildningar kommer att ske löpande på företagets specialanpassade OrboTech Center runtom i landet, men de erbjuder också utbildning på plats hos kunderna. Detta för att på så sätt enklare knyta ann till mer lokala frågor och behov.

Ett urval av tillgängliga utbildingar på OrboTech Academy
SRY
Lokalvård
Städstandarder
SFR
Arbetsledare

Se www.orbotech.se/academy för komplett lista över utbildningar.

Share this Post

Dags att utveckla städningen?

Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!