OrboTech startar i-team Sweden och utvecklar samarbeten med partners

OrboTech Sweden AB startar en ny avdelning i och med i-team Sweden. Den nya delen av företaget kommer att integreras med det världsomspännande nätverket i-team Global och deras produkter och koncept riktade mot den professionella städbranschen.

i-team Sweden kommer att marknadsföra den för branschen redan bekanta kombi-skurmaskinen i-mop och de andra produkterna i i-team Globals i-range sortiment. För att öka tillgängligheten och närvaron ut till kunderna, kommer OrboTech och i-team Sweden att utveckla samarbeten med etablerade leverantörer runtom i landet. Som co-partners till i-team Sweden välkomnas det rikstäckande OptiGroup med Supplies Direct, Procurator och Pac, samt Magnusson & Freij, Clean Machine och Städbutiken.

”Att få möjligheten att samarbeta med dessa välrenommerade företag och tillsammans ta det här steget känns verkligen stimulerande. Via i-team Sweden och våra co-partners kommer möjligheterna att presentera spännande och banbrytande lösningar att öka” säger Mats Johansson, VD för OrboTech och i-team Sweden.

Grundfilosofin i i-team är att jobba utifrån att identifiera de problem och utmaningar många ställs inför, både som städorganisation och städentreprenör, men också som enskild lokalvårdare. Företaget finner sedan lösningar och erbjuder därefter marknaden produkter och koncept som verkligen gör skillnad.

Share this Post

Vad kan vi hjälpa dig med?

Support, funderingar eller är du kanske bara nyfiken och vill säga hej? Fyll gärna i kontaktformuläret till höger så hör vi av oss.