OrboTech utmanar med höginteligent städrobot

Den tyska städroboten Adlatus CR 700 är redo att utmana den svenska marknaden. Med sitt innovativa nagiveringssystem kan användaren ladda upp planritningar över städobjekten som roboten sedan automatiskt städar efter. CR 700 sköter också sin egen drift med laddning, fyllning samt tömning av smuts- och renvatten.

Tyska Adlatus har mött stora framgångar med sin högintelligenta städrobot CR 700 och vann förra året det prestigefyllda innovationspriset på den stora städmässan CMS Berlin. Roboten är utrustad med den senaste teknologin och besitter ett innovativt navigeringssystem med möjlighet att ladda upp planritningar över städobjekt, som den sedan städar efter. Städroboten kommer med en dockningsstation som möjliggör att roboten själv kan ladda batterierna, samt fylla och tömma smuts- och renvatten, utan behov av tillsyn. Städkapaciteten är 4000 – 5000 m² per laddning med möjlighet till automatiserad laddning för dubbel kapacitet på 8000 – 10 000 m². Adlatus CR 700 förenklar drift, underhåll och erbjuder en automatiserad städning när som helst på dygnet.

“Våra kunder har under flera år efterfrågat en städrobot, men det är först nu i och med Adlatus som vi känner att tekniken kommit ikapp och vi kan erbjuda en lösning som vi vet kommer att fungera. Vi är otroligt glada och stolta över att få sammarbeta med Adlatus och trots att detta är väldigt nytt, så har vi redan märkt av ett enormt intresse.” Mats Johansson, VD på OrboTech.

Adlatus städrobot kommer att visas upp under invigningen av det nya OrboTech Centret i Malmö den 29 augusti, samt under Clean & Facility mässan den 2-3 oktober.

Som samarbetspartner till OrboTech kommer företaget CAT Nordic att arbeta mot deras befintliga avtalskunder, samt kunder inom industrisektorn.

Share this Post

Vad kan vi hjälpa dig med?

Support, funderingar eller är du kanske bara nyfiken och vill säga hej? Fyll gärna i kontaktformuläret till höger så hör vi av oss.