i-team sweden
Första steget är taget!

Läs mer

Delar utav OrboTech integreras som i-team Sweden i det globala nätverket i-team Global


Det världsomspännande i-team Global är ett nätverk utav dedikerade leverantörer riktade mot den professionella städbranschen. De jobbar utifrån att identifiera de problem och utmaningar många ställs inför, både som städorganisation, städentreprenör men också som enskild lokalvårdare. Man finner lösningar och erbjuder därefter marknaden produkter och koncept som verkligen gör skillnad. Vi sätter i och med detta upp ett nytt koncept, som en del utav i-team Global kommer vi i Sverige att samla oss under namnet och begreppet i-team Sweden. Som co-partners till i-team Sweden välkomnar vi med varma hjärtan det rikstäckande OptiGroup med Supplies Direct, Procurator och Pac, samt Magnusson & Freij (Göteborg), Clean Machine (Falkenberg) och Städbutiken (Uppsala) till familjen.

”Vi vill komma ännu närmare våra kunder och väsentligt öka tillgängligheten, så ett naturligt steg är för oss att etablera samarbeten med starka, välrenommerade och lokalt förankrade co-partners. Vi på OrboTech AB kommer att fortsätta vårt arbete som vanligt med att betjäna våra kunder, men att också samtidigt få möjligheten att samarbeta med dessa företag och personerna bakom känns verkligen stimulerande! Via i-team Sweden och co-partners kommer möjligheterna att presentera spännande och banbrytande lösningar att öka” Mats Johansson, VD för OrboTech och i-team Sweden

Vi har ju redan stiftat bekantskap med en form av städrevolution i i-mop, men håll ögonen öppna, det kommer mer! Lite längre ner på denna sida har vi samlat några utvalda guldkorn av vad vi och våra co-partners kan erbjuda.

Läs gärna mer på i-team globals hemsida!

  Inga fler klibbiga tuggummin under skorna

  Snabb, enkel och pålitlig borttagning av tuggummi. Vid kontakt avger maskinen en pH neutral och säker enzymånga som snabbt löser upp tuggummit.

  Läs mer om i-gum

   

  Liten kan göra mycket

  Med i-scrub 21B städar du små och trånga ytor snabbt och effektivt. Med ett huvud som är flexibelt i 360 grader och som dessutom är avtagbart är i-scrub 21B en maskin med många möjligheter.

  Läs mer om i-scrub 21B

   

  Sladdlös städning
  med hög prestanda

  En riktigt kraftfull dammsugare som inte är bunden till ett eluttag. i-vac 9B öppnar för en friare städning och garanterar en längre körtid än andra batteridrivna dammsugare.

  Läs mer om i-vac 9B

   

  Maskinen som älskar stora ytor

  Samma unika design, lika hög flexibilitet, men i en större storlek som utför jobbet ännu snabbare. När det är dags att ta sig ann de större utmaningarna sparar du både tid och pengar med i-mop XXL

  Läs mer om i-mop xxl

   

  Våra co-partners

  ”Vi har följt i-mops inträde i städbranschen med stort intresse eftersom att vi utvecklar städmetoder för att effektivisera och skapa en bättre miljö. Det känns helt naturligt att vi nu startar ett rikstäckande samarbete med i-team”Martin Månsson, maskinansvarig för Supplies Direct & Procurator
  ”Vi har levererat många maskiner genom åren, från flera olika märken, men när kunderna börjar ringa och fråga efter ”den vita smidiga” så förstår man att i-mopmaskinerna har något speciellt”

  Martin Rastborg, försäljningschef Magnusson & Freij
  ”Vi har ju faktiskt tjuvstartat vårt samarbete med ett riktigt lyckosamt 2017, så med denna helhjärtade satsning kommer det bara att bli ännu mer spännande”

  Stefan Isaksson, VD Clean Machine, Falkenberg
  ”Som alltid gäller det att hitta rätt produkter och samarbetspartners. Det känns att i-team Sweden verkligen bestämt sig för att göra skillnad, det är riktigt kul att få vara en del av det här”

  Fredrik Bernelind, försäljningsansvarig Städbutiken Uppsala

  Vad kan vi hjälpa dig med?   Det är framför allt kundernas respons som driver oss. Vi ser en utmaning och en spänning i att få vara med och göra skillnad. Har ni något på hjärtat, vad som helst, släng iväg ett meddelande här till vänster!

   Mats Johansson
   VD