Premiär för innovativ robotlinje från Gausium

Låt oss presentera Gausium städrobotar! Med smarta och innovativa funktioner, senaste teknologin och prisvinnande design står Gausium bakom robotarna som tar begreppet automatiserad städning till helt nya höjder!

En städrobot har aldrig tidigare varit så avancerad, men samtidigt så enkelt att använda. Med smart AI och multifunktionalitet skapar Gausium städrobotar kostnadseffektiv städning med lägre energi- och vattenförbrukning och minskad belastning på lokalvårdarna. Gausium finns i flera olika modeller där varje maskin har sin unika egenskap och finess, allt för att du ska hitta den perfekta städroboten för just dina behov. Låt oss presentera dem!

Scrubber 50 Pro
Smidig 3-i-1 skurmaskinrobot som med avancerad AI effektiviserar städrutten på små till medelstora objekt. Scrubber 50 Pro både skurar, sopar och dammoppar golven, skannar själv efter fläckar för att göra punkinsatser, samtidigt som dess smarta filtrering minskar vattenförbrukningen med hela 80%.

Scrubber 75
Rejäl 3-i-1 skurmaskinrobot för tuffare skurning på stora, öppna ytor. Även här hittar vi avancerad AI som effektiviserar rutten, utför punktinsatser och minskar vattenförbrukningen, samtidigt som dess manuella läge tillåter dig att själv hoppa på bakom ratten för att ta kontroll över städningen.

Sweeper 111
Kraftig sopmaskinrobot som passar perfekt till stora ytor, både inomhus och utomhus. De avancerade sensorerna tillåter 360° sikt då den sopar upp allt från damm till större skräp, med automatisk tömning och laddning. Även här ges möjlighet att ta över ratten och själv ta kontroll över städningen.

Vacuum 40
Effektiv dammsugarrobot som med hög kapacitet tar sig ann de små till medelstora ytorna. Vacuum 40 anpassar sig själv efter golvtyp och glider enkelt över både hårda och mjuka underlag medan den höga sugeffekten fångar upp det mesta. Med dess smarta desinficerings-kit kan du dessutom minska smittspridning i lokalerna.

Är du nyfiken på att veta mer om Gausium städrobotar och hur du kan automatisera städningen? Spana in produktsidan och kontakta oss direkt för en kostnadsfri demo!

Share this Post

  • Branschledande navigation i alla Gausium städrobotar

  • Smart molnplattform för fjärrunderhåll och OTA-uppdateringar

  • Full kontroll även på håll tack vare användarvänlig app

  • IoT-integration och dockningsstationer möjliggör obemannad städning

Skurmaskinroboten Scrubber 50 Pro passar alla underlag.

Till produktsida >

Skurmaskinroboten Scrubber 75 är perfekt till tuffare jobb.

Till produktsida >

Sopmaskinroboten Sweeper 111 är rejäl för grövre smuts.

Till produktsida >

Dammsugarroboten Vacuum 40 passar de mindre objekten.

Till produktsida >

Städroboten Phantas kommer också från innovativa Gausium.

Till produktsida >

    Dags att utveckla städningen?

    Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!